Kappersnieuws van Schwarzkopf Professional

NIEUWS

Blijf snel en scherp op de hoogte.

Schwarzkopf Professional brengt u het laatste nieuws, evenementen en alles wat er in de kapperswereld gebeurt. Of we nu de populairste trends in onze nieuwste Essential Looks-collectie laten zien, u een van onze fantastische productlanceringen aanbieden of een opwindende nieuwe salonpartner aankondigen, u vindt hier alles wat u nodig heeft - vergeet niet om regelmatig opnieuw te kijken voor de laatste ontwikkelingen! 

Schwarzkopf Professional Nieuws

ONTDEK HOE JE VAN KOPERACHTIG HAAR AFKOMT...

GOODBYE ORANJE: onze oplossing voor warme tinten op brunette haar


Op zoek naar een oplossing voor de oranje, koperkleurige tinten in je brunette haarkleur? Voor donkere haartypes die op zoek zijn naar een koele brunette look zonder de koperkleur, Schwarzkopf Professional's nieuwe GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Wash verbetert de kleurintensiteit terwijl het je haar zacht reinigt.

Met een gekalibreerde hoeveelheid blauwgroene pigmentatie neutraliseert GOODBYE ORANGE de ongewenste oranje en koperkleurige ondertonen. Bovendien wordt het haar versterkt door de geïntegreerde bonding technologie , waardoor je koelblonde kleur langer mooi blijft tussen twee salonbezoeken door.

 • Neutraliseert oranje, koperkleurige ondertonen 
 • Snel en gemakkelijk aan te brengen
 • Sulfaatvrije, veganistische formule

Zeg hallo tegen een heldere en mooie koele brunette. Ontdek GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Wash!

GOODBYE ORANGE
tbh – true beautiful honest

tbh – true beautiful honest: WELKOM BIJ DE RED BEIGE COLLECTIE

Met kleurentrends die richting een warmer palet gaan, dicht de nieuwe tbh – true beautiful honest Red Beige Collection de kloof binnen de warme kleurenwereld met 4 gloednieuwe tinten.

 

De nieuwe tbh – true beautiful honest Red Beige Collection brengt het volledige assortiment tot 35 tinten in drie verschillende kleurwerelden: natuurlijk, koel en warm. tbh – true beautiful honest, wees er trots op veganistische formuleringen te gebruiken, waarbij alle producten in de portfolio vrij zijn van dierlijke ingrediënten.

 • Tot 100% multidimensionale dekking
 • Natuurlijk ogende glans
 • PPD- en PTD-vrij

Vier natuurlijke schoonheid en ontdek meer over het eerste authentieke kleurenmerk van Schwarzkopf Professional, tbh – true beautiful honest.

OSiS + VERWELKOMT EEN NIEUW LICHTGEWICHT HAARSPRAY IN DE PORTEFEUILLE

OSiS + Keep It Light voegt zich bij een reeks premium stylingproducten en vervult de behoefte aan hold met weinig residu, zodat stylisten en salonklanten hun verlangen naar moeiteloze, aanraakbare styling kunnen bevredigen.


Dit is OSiS + lichtste en droogste haarlak, die een zeer lichte en werkbare versteviging combineert met hittebescherming tot 230 ° C. OSiS + Keep It Light is geïnspireerd door stylinggeheimen achter de schermen, waar het aanbrengen van een haarlak voordat je verwarmde stylingtools gebruikt hun effect vergroot. Deze techniek is niet langer alleen voorbehouden aan sessie-stylisten. Met de extra behoefte aan lichtere stylingoplossingen, is een formule met meerdere voordelen het antwoord, zowel in de salon als thuis.


Ontwikkeld met Compressed Technology, bereikt de sterk geconcentreerde * formule van de haarlak het gewenste resultaat met ongeveer de helft van de hoeveelheid actieve formule en drijfgas per gebruik **. Het verbetert ook de duurzaamheid door de verpakking te verminderen, wat afval en minder uitstoot tijdens transport betekent.


Door de toevoeging van KEEP IT LIGHT aan de OSiS + haarlakcollectie ontstaat een uitgebreid assortiment haarsprays met een compleet scala aan hold-niveaus.


Ontdek vandaag nog het assortiment OSiS + haarlak!

* Verdubbeld bijna de hoeveelheid fixatie die polymeren geeft als bij conventionele haarlak met een vergelijkbare fixatie.
** vs. een conventionele haarlak met een vergelijkbare hold.

OSiS+ Keep It Light
BLONDME

WEES DE COLORIST DIE U WILT ZIJN.

Omdat alles wat je nodig hebt al binnenin je zit.


HET referentiemerk in kleur gaat nu duurzaam en tilt kleurinspiratie, advies en educatie naar een hoger niveau.

IGORA ROYAL stelt een nieuwe standaard in kleur vast met state-of-the-art prestaties, een holistisch portfolio met unieke en speciale subreeksen, een gemakkelijk te navigeren assortimentstructuur en verpakkingen gemaakt van gerecyclede of duurzame materialen - met behoud van dezelfde vertrouwde formule.

#BeIGORA

We streven ernaar om elke colorist echt in staat te stellen precies te zijn wie ze willen zijn:

WEES KRACHTIG met IGORA ROYAL
WEES BLONDE met IGORA ROYAL HIGHLIFTS
WEES FASHION met IGORA ROYAL FASHION LIGHTS
WORDEN GEDEKT MET IGORA ROYAL ABSOLUTES
WEES TIJDLOOS met IGORA ROYAL SILVER WHITES

We vieren ook de diversiteit van de kleurenwerelden van IGORA ROYAL, met 6 verbluffende looks in deze lente / zomer Essential Looks: ROYAL GLORY COLLECTION.

ESSENTIAL LOOKS/IGORA 1:2021: ROYAL GLORY COLLECTION

"We hebben vaak de kracht van samenwerkingen gevierd - creatief meer dan de som der delen. We zijn dan ook verheugd om samen met ons belangrijkste kleurmerk IGORA ROYAL samen te schrijven aan dit nummer van Essential Looks. Met meer dan 120 prachtige tinten en enkele van 's werelds meest opwindende formules, zul je dit jaar een nog diepere focus in kleur zien. We hebben gelt op de universele tijdgeest en de globale gemoedstoestand en drie trends geïdentificeerd die nostalgie, inspiratie en nieuwheid combineren ... "
 

Simon Ellis, International Creative Director van Schwarzkopf Professional

Geïnspireerd door fashion weeks over de hele wereld en vervolgens gedestilleerd tot relevante salonlooks, viert de Essential Looks Royal Glory collectie de transformerende kracht van kleur, met de nieuwe IGORA ROYAL-kleurwerelden binnen de trends: Magical Whimsy, Back to Classics en Artful Feeling.

IGORA ROYAL ABSOLUTES
BLONDME

DE BLONDE VAN VANDAAG IS NOG NOOIT ZO DIVERS GEWEEST #BLONDESOFTHEWORLD

Er is voor iedereen een blondine, ongeacht huidskleur, haartype, haarkleur of geslacht. Daarom creëerde Schwarzkopf Professional BLONDME - het enige kleur- en verzorgingsmerk dat echt toegewijd is aan blondines.

 

Naast de herformulering van hun iconische haarverzorgingslijn, is BLONDME verheugd om een nieuwe # BLONDESOFTHEWORLD-campagne te lanceren, waarin blondines uit 9 wereldwijde metropolen worden belicht ter ere van de diverse aard van blond haar.

 

#BLONDESOFTHEWORLD, gecreëerd in samenwerking met het wereldwijde media- en entertainmentmerk Refinery29 (@refinery29), toont 9 verschillende blondines van over de hele wereld, elk met hun eigen blondingsverhaal. Om de zorgen over blond worden te verlichten, vooral bij donkere Aziatische of Afro-haartypes, is BLONDME diverser dan ooit geworden en streeft het naar het concept van blondine dat elke geografische of ethische grens verliest.

 

De nieuwe BLONDME Care-lijn omvat sterkere neutralisatie dan ooit tevoren, speciale zuivering om blond haar op te fleuren, 3D Bonding Technology en hero-afwerkingsproducten voor alle haartypes - van fijn tot normaal en normaal tot dik haar.

Wie zei dat je niet blond kunt zijn? Maak kennis met 9 verschillende blondines die stereotypen trotseren en hun haar omhelzen.

KLEUREN OM JOU #AbsolutelyYou TE VOELEN

"Vooe mij persoonlijk heeft het bedekken van mijn grijs haar niet zozeer te maken met het verbergen van mijn leeftijd, maar eerder met het ondersteunen van wie ik me voel als persoon. Mijn natuurijke brunnetetoon geeft me het gevoel dat ik het meest mezelf ben – het is wie ik altijd al ben geweest."

 

Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional's Global Colour Ambassadrice

 

De 6 nieuwe IGORA ROYAL ABSOLUTES tinten zijn ideaal voor een lichtere haarbasis – tussen niveau 7 en 9 – en bieden mooie trendy tinten in koel beige, chocolade en koper, terwijl ze 100% dekking beloven.

 

Ontdek de vele voordelen van het eerste speciale kleurmerk met Pro-Age Technologie: 100% dekking, superieure glans en langdurige resultaten van de extra verzorgende en geurarme formule.

 

Zoals te zien is in de Essential looks: VivID Collectie Dark Romance trend!

IGORA ROYAL ABSOLUTES
BLONDME

GENIET VAN MEER PERFECT GEKLEURDE RESULTATEN MET DE NIEUWE GEOPTIMALISEERDE & UITGEBREIDE BLONDME-BLOND TONING KLEURGAMMA

Schwarzkopf Professional brengt het bestaande BLONDME Blonde Toning assortiment opnieuw op de markt en voegt 7 gloednieuwe kleuren toe aan het assortiment.

 

De nieuwe BLONDME Blonde Toning serie is speciaal ontworpen om te werken met BLONDME Bond Enforcing Premium Lighteners en is ontwikkeld om het vochtgehalte van het haar te verbeteren en schade aan het haar te minimaliseren, dankzij de Bond Enforcing Hydrolock Technologie en het pH-neutrale applicatiemengsel. Dit zorgt voor superieure blonde resultaten – voor een perfect uitgebalanceerde neutralisatie en een verfijnde kleur versterking!

 

De nieuwe gel-crème consistentie kan worden aangebracht met een kwast of fles, wat de kleurspecialisten meer veelzijdigheid biedt bij het aanbrengen. De formule is ook gemakkelijker te verdelen, waardoor het product sneller kan worden aangebracht, vooral voor klanten met lang haar. De nieuwe Deep Toning kleuren bieden verdere servicemogelijkheden voor kleurenmet een donkerder voorverlichte basis (5-8), perfect voor het creëren van lowlights of schaduwwortels.

 

Ontdek het volledig BLONDME Blonde Toning Gamma!

ESSENTIAL LOOKS 2:2020: VIVID COLLECTION

"Wanneer alles in beweging is keren we terug naar onze passie, verbeelding en creativiteit. Als kappers worden we's morgens wakker om mensen te helpen uitvinden, heruitvinden en zichzelf continu uit te drukken; wie ze ook zijn en waar ze ook leven. Vandaag vieren we liefde, het leven, passie en identiteit. Welkom bij de VivID Collection."

 

Simon Ellis, Schwarzkopf Professional's International Creative Director

 

Dit seizoen tonen we drie nieuwe merktrends, elk hebben ze een Catwalk en Salon look variatie, klaar en aan't wachten op JOU om ze te transformeren in haarstijlen die jullie cliënteel zal aanbidden.

Essential Looks
Fibre Clinix

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE FIBRE CLINIX: VOLLEDIG AANPASBAARE HAARTRANSFORMATIE IN HET SALON EN THUIS

Ontdek ons nieuw haarverzorgingsmerk Fibre Clinix, een salonexclusief, volledig aanpasbaar haarverzorgingsregime voor een volledige ervaring van in het salon tot thuis.

 

Door de ontwikkeling van ons meest geavenceerde en sterke hersteltechnologie. Fibre Clinix heeft een nieuwe mijlpaal bereikt door de haarvezels te transformeren naar hun maagdelijke toestand. Start de volledige ervaring in het salon met een volledig aangepaste Tribond Service om te combineren, mixen en boosten, wat de haarvezelfs direct transformeert. Voor moeiteloos onderhoud thuis met een haarverzorgingsroutine aangepast aan de persoonlijke haarnoden van de klanten.

 

Voor volledig op maat gemaakt voor jouw haar, selecteer uit een gamma van Fibre Clinix Boosters die gemaakt zijn om te combineren en mixen met de Fibre Clinix Tribond Treatment die focust op innerlijke en uiterlijke haarbeschadiging voor specifieke haarnoden.

 

Ontdek het volledige Fibre Clinix regime vandaag!

 

*biofysische combinatietesten van het regime van matig gebleekt haar vs. maagdelijk haar

NIEUWE PROFESSIONELE eSHOP: TOEGEWIJD AAN JOUW SALON

Elk professioneel kappersbedrijf staat voor vele uitdagingen, van het optimaliseren van de productvoorraad tot het beheren van de financiële documentatie. Dit alles kan ertoe leiden dat men zich niet meer kan concentreren op wat echt belangrijk is - de salonklant en het kappersvak.

 

Gelukkig is er hulp bij de lancering van de nieuwe Schwarzkopf Professional eShop en de geïntegreerde managementtool:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Update van productinnovaties en -trends tot op heden
 • Aanbevelingen en aanbiedingen voor producten op maat
 • Snelle nabestelling en bulkbestelling
 • Gebruiksvriendelijk voorraad- en orderbeheer
 • Eenvoudig factuurbeheer
 • Volledige zichtbaarheid over jouw account incl. meerdere salons

In wezen is de eShop ontworpen om kappers te helpen hun zaak te optimaliseren, terwijl ze de kappers de tijd geven om zich te concentreren op wat ze het beste kunnen; het creëren van mooi haar!

 

Dus, waar wacht je op? Als je gepersonaliseerde oplossingen voor jouw zakelijke behoeften wilt, schrijf je dan vandaag nog in voor de Schwarzkopf Professional eShop!

eShop
tbh - true beautiful honest

tbh - true beautiful honest: WE VERWELKOMEN DE NATUURLIJK BEIGE COLLECTIE

De Natural Beige Collectie introduceert de nieuwste tinten om de tbh - true beautiful honest Natural kleurenwereld te vervoegen. De Natural Beige Collectie biedt het volgende niveau in authentieke kleuring.

 

Geïnspireerd door de glinsterende poederachtige tinten van zacht zand verlicht door de ochtendzon, is de tbh - true beautiful honest Natural Beige Collectie ontwikkeld met gedempte beige ondertonen voor looks die in elk seizoen werken en inspelen op de individuele wensen van elke salonklant.

 • Tot 100% multi-dimensionale dekking
 • Natuurlijk uitziende glans
 • PPD & PTD vrij

Vier de natuurlijke schoonheid en ontdek meer over het eerste authentieke kleurenmerk van Schwarzkopf Professional, tbh - true beautiful honest.

NIEUWE HELDEN VOOR EEN LANGE HAARTEXTUUR KOMEN ERAAN!

Omarm de natuurlijke textuur met de nieuwste helden uit de OSiS+ Long Hair Texture reeks, Texture Blow en Beach Texture.

 

Het assortiment is speciaal ontwikkeld voor lang haar en maakt moeiteloos textuur mogelijk – en de nieuwste toevoegingen zijn geen uitzondering! OSiS+ Texture Blow is Schwarzkopf Professional's eerste poedergeïnfundeerde aërosol föhnmist die het föhnen vergemakkelijkt en textuur en volume toevoegt, terwijl OSiS+ Beach Texture een fijne suikerspray is voor benijdenswaardige strandgolven.

 

OSiS+ Texture Blow en Beach Texture voegen zich bij de bestaande Long Hair Texture lijn die bestaat uit een droge textuur spray, droogshampoo en conditioner, en een zacht volumepoeder.

 

Maak je klaar om lange haarstyling te omarmen... Bekijk de turorials nu!

OSiS+ Long Hair Texture
SalonLab

PIONEER THE SALON OF THE FUTURE WITH SALONLAB ANALYZER

Ontdek Schwarzkopf Professional's eerste wetenschappelijke tool die inzicht geeft in datagestuurde inzichten in haarschade. Door het verzamelen en analyseren van biometrische haarconditiegegevens, stelt de SalonLab Smart Analyzer stylisten in staat om hun expertise te vergroten en een echt persoonlijk advies te geven aan hun klanten.

 

Het apparaat wordt aangedreven door de intuïtieve en eenvoudig te gebruiken SalonLab App, die zowel de kapper als de klant door het overleg- en analyseproces begeleidt door het combineren van datagestuurde haarinzichten met de deskundige beoordeling van de kapper.

 

"Het is echt een doorbrak. Het brengt niet alleen maar het salon van de toekomst naar het heden, maar ook vindt de Schwarzkopf Professional SalonLab de salonervaring zoals we die kennen opnieuw uit." Schwarzkopf Professional Global Color Ambassador, Lesley Jennison.

 

Bekijk onze SalonLab Smart Analyzer tutorial met Lesley Jennison voor meer informatie over het gebruik van de tool.

 

Revolutionair. Innovatief. Baanbrekend.

 

Herontdek de salonervaring met de SalonLab Analyzer.

ERVAAR PURE VERWENNERIJ MET OIL ULTIME

Oil Ultime heeft twee nieuwe producten toegevoegd aan hun luxueuze haarverzorgingslijn van innovatieve, hoogwaardige formules op basis van oliën.

 

Ontdek de nieuwe siliconenvrije Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oil, geïnspireerd door het gebruik van zachte reinigende oliën in de Aziatische huidverzorging. Deze niet-vette olie herstelt, verzorgt en reinigt zachtjes de hoofdhuid en het haar zonder het te verzwaren. Samengesteld met 100% natuurlijke ricinuszaadolie, biedt de reinigingsolie een mindful en ontspannende ervaring.

 

Gemaakt voor alle haartypes, is de nieuwe Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil rijk aan natuurlijke oliën verrijkt met pure witte jasmijnbloesems en verfrissende citrusnoten van limoen en sinaasappel. Deze niet vettig en siliconenvrije olie beschermt het haar tegen schadelijke factoren bij warmer weer en laat het licht, stralend en glad aanvoelen.

 

Oil Ultime gebruikt de waardevolste ingrediënten in haar assortiment, van hoogwaardige natuurlijke, gezuiverde oliën tot verkwikkende, aromatische essentiële oliën. Deze ingrediënten staan bekend om hun capaciteit om het haar te verbeteren met lichtgewicht verzorging en toegevoegde glans, terwijl ze de klanten van de salon helpen om te ontsnappen aan hun hectische dagelijkse routine en hun innerlijke balans te vinden.

 

Ervaar pure verwennerij met de nieuwe Castor Seed Cleansing Oil en Mediterranean Finishing Oil van Oil Ultime en onthul je #truebeauty van binnen en buiten.

Oil Ultime
Chroma ID

DURVEN KLEUREN MET CHROMA ID

Ontdek het spannende nieuwe kleurenmerk van Schwarzkopf Professional, Chroma ID. Inspelend op de behoefte aan volledige personalisatie, zelfexpressie en haarkleur met een lage verbintenis, is Chroma ID Schwarzkopf Professional's eerste 100% aanpasbare, semi-permanente mix- en toonkleurensysteem met geïntegreerde Bonding Technologie en verzorgende formules.

 

Met een one-size-fits-all aanpak die niet langer relevant is voor de huidige salonklanten, biedt Chroma ID een oneindig scala aan kleurmogelijkheden, waardoor kappers de unieke identiteit van hun klanten kunnen uitdrukken. Van natuurlijke blonde tinten tot opvallende, felroze, de mix en het kleursysteem omvat 6 Bonding Color Masks (Intense), 14 Bonding Color Masks, 6 Bonding Color Masks (Home Care) en een Clear Bonding Color Mask.

 

Het uitgebreide assortiment van kleuren staat synoniem voor de best presterende kleuren van IGORA ROYAL en IGORA VIBRANCE, waardoor het eenvoudig is om passende Chroma ID-kleuren te selecteren voor een dual application, free-hand en kleurendiensten voor het hele hoofd.

 

Door de combinatie van geïntegreerde Bonding en Zoutarme technologie met diep verzorgende formules, stelt Chroma ID kappers in staat om 100% kleurflexibiliteit te bereiken en tegelijkertijd de algehele haarconditie van hun klanten te behouden en zelfs te verbeteren.

 

Durf te kleuren!

 

Ontdek de onbegrensde kleurenmogelijkheden van Chroma ID.

Together #apassionforhair

De kapperswereld is voortdurend in groei en ontwikkeling, met steeds weer nieuwe geavanceerde wereldwijde technieken, trends, innovaties en nieuwe zakelijke inzichten. Met dit in het achterhoofd doen wij ons uiterste best om onze partners - de kappers - te voorzien van alles wat ze nodig hebben om een succesvol haarsalonbedrijf te runnen. Het is nu heel eenvoudig om helemaal up-to-date te blijven van het allerlaatste nieuws in de kappersbranche via onze diverse inspirerende socialmediakanalen - Gebruik onze socialmediaknoppen om er als eerste bij te zijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week.