Kappersnieuws van Schwarzkopf Professional

NIEUWS

Blijf snel en scherp op de hoogte.

Schwarzkopf Professional brengt u het laatste nieuws, evenementen en alles wat er in de kapperswereld gebeurt. Of we nu de populairste trends in onze nieuwste Essential Looks-collectie laten zien, u een van onze fantastische productlanceringen aanbieden of een opwindende nieuwe salonpartner aankondigen, u vindt hier alles wat u nodig heeft - vergeet niet om regelmatig opnieuw te kijken voor de laatste ontwikkelingen! 

Schwarzkopf Professional Nieuws

ESSENTIAL LOOKS 2:2021: INSCAPE COLLECTIE

"In de wereldwijde trendkalender gaan kleurvoorspellingen voor op al het andere en je ziet ze overal opduiken - van interieurs tot de catwalk. Het Pantone Color Institute staat helemaal aan het begin van het proces - dus het was echt inspirerend voor het hele team om ze te creëren"


Simon Ellis
, Schwarzkopf Professional's International Creative Director

 

In de kern blijft Essential looks de runways vieren en de modetrend vertalen naar de belangrijkste salonlooks, waardoor het dagelijks leven nog expressiever wordt. Dit seizoen introduceren we met trots Novel Comfort, Quintessential en E-phoria.

 

 

GOODBYE ORANGE
tbh – true beautiful honest

LEG DE BASIS VOOR PRACHTIG HAAR

Scalp Clinix: onze meest geavanceerde en personaliseerbare huidverzorgingstechnologie voor hoofdhuid en haar, geformuleerd met actieve microbioom bestanddelen om het evenwicht van de hoofdhuid te herstellen - van salon tot thuis

 

Als antwoord op de vraag van klanten naar verzorgingsproducten die meer nadruk leggen op het weer in balans brengen, ondersteunen en versterken van de microflora van de hoofdhuid, breidt Scalp Clinix het bestaande Fibre Clinix assortiment uit met een exclusief voor jouw salon ontwikkeld en volledig personaliseerbaar hoofdhuidverzorgingsregime. Het is een aanvulling op de Fibre Clinix-service met een minimale extra tijd om de hoofdhuid en het haar in één keer perfect te behandelen.


Aangedreven door Biotische Technologie met microbioom-actieve, gefermenteerde en op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten om:

 • Help de microbioombalans van de hoofdhuid te ondersteunen voor een verbeterde conditie van de hoofdhuid
 • De hoofdhuid te kalmeren en te verzachten
 • De hoofdhuid gehydrateerd en in balans achter te laten.

Scalp Clinix thuisverzorgingsassortiment houdt de verbeterde hoofdhuidconditie van jouw klant thuis in stand tot het volgende salonbezoek. Maak je klaar om je te onderscheiden van de concurrentie als de in-salon hoofdhuid- en haarexpert!
 

Ontdek vandaag nog het volledige Scalp Clinix assortiment!

IGORA ROYAL LANCEERT 18 NIEUWE MIXEN...

Schwarzkopf Professional heeft zijn krachten gebundeld met het PANTONE Color Institute, de wereldwijde kleurenexpert en trendvoorspeller, om een unieke set van 18 nieuwe mixen te presenteren die zijn gecreëerd uit het IGORA ROYAL assortiment.

 

De nieuwe IGORA ROYAL mix collectie wil kleurliefhebbers inspireren om hun portfolio perfect te mengen en te benutten en bestaat uit 3 kleurwerelden die geïnspireerd zijn door het PANTONE Color Institute vastgestelde lifestyle-trends.

 

De IGORA-kleurwerelden en de nieuwe, door PANTONE geïnspireerde mengkleuren hebben ook de belangrijkste kleurentrends voor de Essential Looks INSCAPE-collectie bepaald: Novel Comfort, Quintessential en E-phoria

 

Onze Schwarzkopf Professional Global Ambassadors - Tyler Johnston en Lesley Jennison, plus Global Color Ambassador Arjan Bevers, samen met creatieve experimentalisten, X-presion en kleur educator Josie Vilay hebben deze frisse trend mixen gecreëerd.

 

Ontdek de nieuwe 18 mixen en leer hoe je een oneindig aantal kleuren kunt creëren met de IGORA ROYAL Mixes Collection!

tbh – true beautiful honest

CHROMA ID: UNIEKE CENDRÉ EN SUBTIELE TINTEN

Vragen jouw klanten om meer gedempte kleuren en een donkerdere kleurintensiteit?

 

Inspelend op de trend van cendrégrijze, gedempte en subtielere tinten vind je onze nieuwste innovatie - Light Grey en Off-Black tinten.

 

Deze tinten zijn ontworpen om de ware kleuridentiteit van jouw klanten tot uitdrukking te brengen in unieke cendré-mixen en gedempte tinten. De Light Grey tint is gemaakt voor directe toepassing, terwijl de Off-Black tint zich perfect mengt met de bestaande Chroma ID intense tinten, waardoor donkerdere tinten en rauwe, gedempte kleureffecten ontstaan.

 

De Light Grey en Off-Black Bonding Color Maskers voegen een heel nieuw spectrum toe van creatieve kleurmogelijkheden in de salon, en voor klanten die hun nieuwe kleur thuis willen behouden, is de tint Light Grey ook verkrijgbaar als een kleurmasker om mee naar huis te nemen.

 

Ontdek hier de nieuwe uitgebreide Chroma ID line-up!

 

 

ONTDEK HOE JE VAN KOPERACHTIG HAAR AFKOMT...

GOODBYE ORANJE: onze oplossing voor warme tinten op brunette haar


Op zoek naar een oplossing voor de oranje, koperkleurige tinten in je brunette haarkleur? Voor donkere haartypes die op zoek zijn naar een koele brunette look zonder de koperkleur, Schwarzkopf Professional's nieuwe GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Wash verbetert de kleurintensiteit terwijl het je haar zacht reinigt.

Met een gekalibreerde hoeveelheid blauwgroene pigmentatie neutraliseert GOODBYE ORANGE de ongewenste oranje en koperkleurige ondertonen. Bovendien wordt het haar versterkt door de geïntegreerde bonding technologie , waardoor je koelblonde kleur langer mooi blijft tussen twee salonbezoeken door.

 • Neutraliseert oranje, koperkleurige ondertonen 
 • Snel en gemakkelijk aan te brengen
 • Sulfaatvrije, veganistische formule

Zeg hallo tegen een heldere en mooie koele brunette. Ontdek GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Wash!

GOODBYE ORANGE
tbh – true beautiful honest

tbh – true beautiful honest: WELKOM BIJ DE RED BEIGE COLLECTIE

Met kleurentrends die richting een warmer palet gaan, dicht de nieuwe tbh – true beautiful honest Red Beige Collection de kloof binnen de warme kleurenwereld met 4 gloednieuwe tinten.

 

De nieuwe tbh – true beautiful honest Red Beige Collection brengt het volledige assortiment tot 35 tinten in drie verschillende kleurwerelden: natuurlijk, koel en warm. tbh – true beautiful honest, wees er trots op veganistische formuleringen te gebruiken, waarbij alle producten in de portfolio vrij zijn van dierlijke ingrediënten.

 • Tot 100% multidimensionale dekking
 • Natuurlijk ogende glans
 • PPD- en PTD-vrij

Vier natuurlijke schoonheid en ontdek meer over het eerste authentieke kleurenmerk van Schwarzkopf Professional, tbh – true beautiful honest.

OSiS + VERWELKOMT EEN NIEUW LICHTGEWICHT HAARSPRAY IN DE PORTEFEUILLE

OSiS + Keep It Light voegt zich bij een reeks premium stylingproducten en vervult de behoefte aan hold met weinig residu, zodat stylisten en salonklanten hun verlangen naar moeiteloze, aanraakbare styling kunnen bevredigen.


Dit is OSiS + lichtste en droogste haarlak, die een zeer lichte en werkbare versteviging combineert met hittebescherming tot 230 ° C. OSiS + Keep It Light is geïnspireerd door stylinggeheimen achter de schermen, waar het aanbrengen van een haarlak voordat je verwarmde stylingtools gebruikt hun effect vergroot. Deze techniek is niet langer alleen voorbehouden aan sessie-stylisten. Met de extra behoefte aan lichtere stylingoplossingen, is een formule met meerdere voordelen het antwoord, zowel in de salon als thuis.


Ontwikkeld met Compressed Technology, bereikt de sterk geconcentreerde * formule van de haarlak het gewenste resultaat met ongeveer de helft van de hoeveelheid actieve formule en drijfgas per gebruik **. Het verbetert ook de duurzaamheid door de verpakking te verminderen, wat afval en minder uitstoot tijdens transport betekent.


Door de toevoeging van KEEP IT LIGHT aan de OSiS + haarlakcollectie ontstaat een uitgebreid assortiment haarsprays met een compleet scala aan hold-niveaus.


Ontdek vandaag nog het assortiment OSiS + haarlak!

* Verdubbeld bijna de hoeveelheid fixatie die polymeren geeft als bij conventionele haarlak met een vergelijkbare fixatie.
** vs. een conventionele haarlak met een vergelijkbare hold.

OSiS+ Keep It Light
BLONDME

WEES DE COLORIST DIE U WILT ZIJN.

Omdat alles wat je nodig hebt al binnenin je zit.


HET referentiemerk in kleur gaat nu duurzaam en tilt kleurinspiratie, advies en educatie naar een hoger niveau.

IGORA ROYAL stelt een nieuwe standaard in kleur vast met state-of-the-art prestaties, een holistisch portfolio met unieke en speciale subreeksen, een gemakkelijk te navigeren assortimentstructuur en verpakkingen gemaakt van gerecyclede of duurzame materialen - met behoud van dezelfde vertrouwde formule.

#BeIGORA

We streven ernaar om elke colorist echt in staat te stellen precies te zijn wie ze willen zijn:

WEES KRACHTIG met IGORA ROYAL
WEES BLONDE met IGORA ROYAL HIGHLIFTS
WEES FASHION met IGORA ROYAL FASHION LIGHTS
WORDEN GEDEKT MET IGORA ROYAL ABSOLUTES
WEES TIJDLOOS met IGORA ROYAL SILVER WHITES

We vieren ook de diversiteit van de kleurenwerelden van IGORA ROYAL, met 6 verbluffende looks in deze lente / zomer Essential Looks: ROYAL GLORY COLLECTION.

ESSENTIAL LOOKS/IGORA 1:2021: ROYAL GLORY COLLECTION

"We hebben vaak de kracht van samenwerkingen gevierd - creatief meer dan de som der delen. We zijn dan ook verheugd om samen met ons belangrijkste kleurmerk IGORA ROYAL samen te schrijven aan dit nummer van Essential Looks. Met meer dan 120 prachtige tinten en enkele van 's werelds meest opwindende formules, zul je dit jaar een nog diepere focus in kleur zien. We hebben gelt op de universele tijdgeest en de globale gemoedstoestand en drie trends geïdentificeerd die nostalgie, inspiratie en nieuwheid combineren ... "
 

Simon Ellis, International Creative Director van Schwarzkopf Professional

Geïnspireerd door fashion weeks over de hele wereld en vervolgens gedestilleerd tot relevante salonlooks, viert de Essential Looks Royal Glory collectie de transformerende kracht van kleur, met de nieuwe IGORA ROYAL-kleurwerelden binnen de trends: Magical Whimsy, Back to Classics en Artful Feeling.

IGORA ROYAL ABSOLUTES
BLONDME

DE BLONDE VAN VANDAAG IS NOG NOOIT ZO DIVERS GEWEEST #BLONDESOFTHEWORLD

Er is voor iedereen een blondine, ongeacht huidskleur, haartype, haarkleur of geslacht. Daarom creëerde Schwarzkopf Professional BLONDME - het enige kleur- en verzorgingsmerk dat echt toegewijd is aan blondines.

 

Naast de herformulering van hun iconische haarverzorgingslijn, is BLONDME verheugd om een nieuwe # BLONDESOFTHEWORLD-campagne te lanceren, waarin blondines uit 9 wereldwijde metropolen worden belicht ter ere van de diverse aard van blond haar.

 

#BLONDESOFTHEWORLD, gecreëerd in samenwerking met het wereldwijde media- en entertainmentmerk Refinery29 (@refinery29), toont 9 verschillende blondines van over de hele wereld, elk met hun eigen blondingsverhaal. Om de zorgen over blond worden te verlichten, vooral bij donkere Aziatische of Afro-haartypes, is BLONDME diverser dan ooit geworden en streeft het naar het concept van blondine dat elke geografische of ethische grens verliest.

 

De nieuwe BLONDME Care-lijn omvat sterkere neutralisatie dan ooit tevoren, speciale zuivering om blond haar op te fleuren, 3D Bonding Technology en hero-afwerkingsproducten voor alle haartypes - van fijn tot normaal en normaal tot dik haar.

Wie zei dat je niet blond kunt zijn? Maak kennis met 9 verschillende blondines die stereotypen trotseren en hun haar omhelzen.

KLEUREN OM JOU #AbsolutelyYou TE VOELEN

"Vooe mij persoonlijk heeft het bedekken van mijn grijs haar niet zozeer te maken met het verbergen van mijn leeftijd, maar eerder met het ondersteunen van wie ik me voel als persoon. Mijn natuurijke brunnetetoon geeft me het gevoel dat ik het meest mezelf ben – het is wie ik altijd al ben geweest."

 

Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional's Global Colour Ambassadrice

 

De 6 nieuwe IGORA ROYAL ABSOLUTES tinten zijn ideaal voor een lichtere haarbasis – tussen niveau 7 en 9 – en bieden mooie trendy tinten in koel beige, chocolade en koper, terwijl ze 100% dekking beloven.

 

Ontdek de vele voordelen van het eerste speciale kleurmerk met Pro-Age Technologie: 100% dekking, superieure glans en langdurige resultaten van de extra verzorgende en geurarme formule.

 

Zoals te zien is in de Essential looks: VivID Collectie Dark Romance trend!

IGORA ROYAL ABSOLUTES
BLONDME

GENIET VAN MEER PERFECT GEKLEURDE RESULTATEN MET DE NIEUWE GEOPTIMALISEERDE & UITGEBREIDE BLONDME-BLOND TONING KLEURGAMMA

Schwarzkopf Professional brengt het bestaande BLONDME Blonde Toning assortiment opnieuw op de markt en voegt 7 gloednieuwe kleuren toe aan het assortiment.

 

De nieuwe BLONDME Blonde Toning serie is speciaal ontworpen om te werken met BLONDME Bond Enforcing Premium Lighteners en is ontwikkeld om het vochtgehalte van het haar te verbeteren en schade aan het haar te minimaliseren, dankzij de Bond Enforcing Hydrolock Technologie en het pH-neutrale applicatiemengsel. Dit zorgt voor superieure blonde resultaten – voor een perfect uitgebalanceerde neutralisatie en een verfijnde kleur versterking!

 

De nieuwe gel-crème consistentie kan worden aangebracht met een kwast of fles, wat de kleurspecialisten meer veelzijdigheid biedt bij het aanbrengen. De formule is ook gemakkelijker te verdelen, waardoor het product sneller kan worden aangebracht, vooral voor klanten met lang haar. De nieuwe Deep Toning kleuren bieden verdere servicemogelijkheden voor kleurenmet een donkerder voorverlichte basis (5-8), perfect voor het creëren van lowlights of schaduwwortels.

 

Ontdek het volledig BLONDME Blonde Toning Gamma!

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE FIBRE CLINIX: VOLLEDIG AANPASBAARE HAARTRANSFORMATIE IN HET SALON EN THUIS

Ontdek ons nieuw haarverzorgingsmerk Fibre Clinix, een salonexclusief, volledig aanpasbaar haarverzorgingsregime voor een volledige ervaring van in het salon tot thuis.

 

Door de ontwikkeling van ons meest geavenceerde en sterke hersteltechnologie. Fibre Clinix heeft een nieuwe mijlpaal bereikt door de haarvezels te transformeren naar hun maagdelijke toestand. Start de volledige ervaring in het salon met een volledig aangepaste Tribond Service om te combineren, mixen en boosten, wat de haarvezelfs direct transformeert. Voor moeiteloos onderhoud thuis met een haarverzorgingsroutine aangepast aan de persoonlijke haarnoden van de klanten.

 

Voor volledig op maat gemaakt voor jouw haar, selecteer uit een gamma van Fibre Clinix Boosters die gemaakt zijn om te combineren en mixen met de Fibre Clinix Tribond Treatment die focust op innerlijke en uiterlijke haarbeschadiging voor specifieke haarnoden.

 

Ontdek het volledige Fibre Clinix regime vandaag!

 

*biofysische combinatietesten van het regime van matig gebleekt haar vs. maagdelijk haar

Fibre Clinix
eShop

NIEUWE PROFESSIONELE eSHOP: TOEGEWIJD AAN JOUW SALON

Elk professioneel kappersbedrijf staat voor vele uitdagingen, van het optimaliseren van de productvoorraad tot het beheren van de financiële documentatie. Dit alles kan ertoe leiden dat men zich niet meer kan concentreren op wat echt belangrijk is - de salonklant en het kappersvak.

 

Gelukkig is er hulp bij de lancering van de nieuwe Schwarzkopf Professional eShop en de geïntegreerde managementtool:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Update van productinnovaties en -trends tot op heden
 • Aanbevelingen en aanbiedingen voor producten op maat
 • Snelle nabestelling en bulkbestelling
 • Gebruiksvriendelijk voorraad- en orderbeheer
 • Eenvoudig factuurbeheer
 • Volledige zichtbaarheid over jouw account incl. meerdere salons

In wezen is de eShop ontworpen om kappers te helpen hun zaak te optimaliseren, terwijl ze de kappers de tijd geven om zich te concentreren op wat ze het beste kunnen; het creëren van mooi haar!

 

Dus, waar wacht je op? Als je gepersonaliseerde oplossingen voor jouw zakelijke behoeften wilt, schrijf je dan vandaag nog in voor de Schwarzkopf Professional eShop!

tbh - true beautiful honest: WE VERWELKOMEN DE NATUURLIJK BEIGE COLLECTIE

De Natural Beige Collectie introduceert de nieuwste tinten om de tbh - true beautiful honest Natural kleurenwereld te vervoegen. De Natural Beige Collectie biedt het volgende niveau in authentieke kleuring.

 

Geïnspireerd door de glinsterende poederachtige tinten van zacht zand verlicht door de ochtendzon, is de tbh - true beautiful honest Natural Beige Collectie ontwikkeld met gedempte beige ondertonen voor looks die in elk seizoen werken en inspelen op de individuele wensen van elke salonklant.

 • Tot 100% multi-dimensionale dekking
 • Natuurlijk uitziende glans
 • PPD & PTD vrij

Vier de natuurlijke schoonheid en ontdek meer over het eerste authentieke kleurenmerk van Schwarzkopf Professional, tbh - true beautiful honest.

tbh - true beautiful honest

Together #apassionforhair

De kapperswereld is voortdurend in groei en ontwikkeling, met steeds weer nieuwe geavanceerde wereldwijde technieken, trends, innovaties en nieuwe zakelijke inzichten. Met dit in het achterhoofd doen wij ons uiterste best om onze partners - de kappers - te voorzien van alles wat ze nodig hebben om een succesvol haarsalonbedrijf te runnen. Het is nu heel eenvoudig om helemaal up-to-date te blijven van het allerlaatste nieuws in de kappersbranche via onze diverse inspirerende socialmediakanalen - Gebruik onze socialmediaknoppen om er als eerste bij te zijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week.