TrendLab

Trend Lab: Delen van Trends & Creatieve Educatie in Real Time

We streven er naar om up-to-date te blijven met de laatste catwalk looks en de hotste celebrity stijlen omdat onze markt altijd erg snel verandert. Nu nog meer dan ooit door de posts op Instagram en Snapchat.


Deze kanalen geven mensen toegang tot een wereld vol inspiratie - met een paar knoppen bereikbaar. Dus, of het nu een gedurfde catwalk look of de nieuwste celebrity stijl is, onze klanten verwachten dat we in staat zijn om het te hercreƫren , op het moment dat het gebeurt. We zijn toegewijd om onze business deskundig te houden en flexibel genoeg om ons aan te passen aan deze steeds veranderende uitdagingen.


Schwarzkopf Professional's state-of-the-art Trend Lab is klaar voor alles wat er op ons af komt! Het stelt ons in staat om trends en creatief onderwijs in real time te delen- van tutorials en live webinars met kappers key influencers tot innovatieve product demonstraties en commerciƫle inzichten.

TrendLab

#HAIRHACKS VAN HET TRENDLAB

Gepresenteerd door enkele van de coolste wereldwijde #HairArtists en Schwarzkopf Professional Ambassadors, is het ASK Education-team trots om #HairHacks te tonen; een serie instructies met de nieuwste trending technieken uit de kapperswereld!

 

Kijkers kunnen een verscheidenheid aan #HairHacks verwachten, zoals inspirerende inzichten in de branche, Q&A's voor kappers, zakelijke tips, geheimen voor sessiestyling, adviestechnieken en nog veel meer! Dankzij hun zeer boeiende, snackbare formaat zijn #HairHacks altijd en overal makkelijk te volgen!

TrendLab
TrendLab