Seminars

ASK Educatie Seminars

"Educatie is altijd het hart geweest van onze industrie. Het is alleen door het vergaren van kennis en vaardigheden voor het verder bekwamen in onze vakmanschap, dat we in staat zijn om te ontdekken, innoveren en vandaag een nieuw pad kunnen inslaan naar de trends van morgen."

 

Simon Ellis – International Creative Director

Inspirerende Educatie gericht op jouw behoeften

Het ontdekken van de juiste ASK Educatie cursussen voor jou en jouw collega is nog nooit zo makkelijk geweest! Bepaal eenvoudig welke kennis je wilt verbeteren.

 

Iedereen heeft een ander kennisniveau daarom hebben wij onze cursussen in verschillende niveau's onder verdeeld zodat er voor ieder niveau iets is. Kies het kennisniveau wat het beste bij jou past en werk je zelf omhoog op vlak van educatie.

Getting In Touch

Als je ons direct wilt spreken over een van onze cursussen, neem dan contact op met jouw Academy.

Seminar Brochure

DE JUISTE CURSUS KIEZEN IS HEEL BELANGRIJK

Selecteer een categorie hieronder om onze cursussen te zoeken...

COLOUR

We delen een passie voor kleur gedurende allerlei contactmomenten, producten, looks, behandelingen en technieken. We inspireren wereldwijd kleurspecialisten om hun kleurvisie te vertalen naar de dagelijkse werkelijkheid.
 

STYLING

Met een oog voor detail op wat er komen gaat, omarmen we de nieuwe style trends al voor deze gangbaar worden. We voeden je creatieve geest door het introduceren van iconische producten, inspirerende consistenties en baanbrekende formules.

 

 

 

 

BACKBAR

Leer het ware vakmanschap en hoe deze te vertalen naar simpele, efficiente en slimme oplossingen voor alle haarbehoeften. Benut professionele kennis door een zintuitglijke benadering, waarbij verbluffende resultaten worden bereikt voor geweldig haar.

VISIONARY

ASK Visionary stelt ons in staat onze perspectieven, ideeën en ambities te delen. Geniet van samengestelde educatieve ervaringen met een inspirerende multidisciplinaire aanpak.

eAcademy

Als antwoord op de behoeften van de moderne kapper, creëerde Schwarzkopf Professional de ASK eAcademy – een online leercentrum om je vaardigheden 24/7 te ontwikkelen.

 

Met on-demand creatieve instructievideo's, seizoensgebonden webinars, audiovisuele productpresentaties, persoonlijke beoordelingen en nog veel meer!

Registreer nu en profiteer van extra's en krijg toegang tot exclusieve wereldwijde inhoud.

MARKEER DEZE PAGINA!

 

Volg de 4 eenvoudige stappen hieronder om het ASK Education favorieten icoon te downloaden naar het beginscherm van jouw smartphone* om gemakkelijk toegang te krijgen tot ozes online cursusinformatie.

 

*Het favorieten-bladwijzericoon is alleen beschikbaar als je het 'Toevoegd aan startscherm' via de native browser van uw smartphone, bijvoorbeeld Safari voor iPhone, Chrome voor Android.

ASK

Volg de stappen hieronder...

Stap 1

STAP 1
Open de pagina ASK Academy Seminars met de webbrowser van uw smartphone.*

Stap 2

STAP 2
Klik op de knop 'Afbeelding delen' en scrol naar de optie 'Toevoegen aan beginscherm'.

 

 

Stap 3

STAP 3
Klik op de knop 'Toevoegen aan beginscherm' en bevestig de bladwijzernaam.

Stap 4

STAP 4
Klik op 'Toevoegen' om het icoon op het beginscherm van jouw smartphone te downloaden.