Salon Services: IGORA ROYAL ABSOLUTES met Lesley Jennison

Wist u dat één op de twee klanten die een kleuring willen, grijs of grijzend haar heeft? De grijzende klanten zijn niet alleen de grootste bron van inkomsten voor salons, maar ze vertegenwoordigen ook een onbenutte gouden kans als het gaat om kleurbehandlingen.

 

Met IGORA ROYAL ABSOLUTES kun je jouw klanten 100% dekking voor grijs haar bieden voor zowel donkere als lichte tinten; met een superieure glans, langdurige resultaat en verzorging op maat voor de unieke textuur van grijs haar.

 

"Voor mij persoonlijk heeft het bedekken van mijn grijze haar niet zozeer te maken met verbergen van mijn leeftijd, maar vooral met het ondersteunen van wie ik ben als persoon. Met mijn natuurlijke donkerbruine kleur voel ik me het meest mezelf - het is wie ik altijd ben geweest en zoals ik ben opgegroeid."

 

– Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador, Lesley Jennison (@lesleyjennison)

 

Bekijk Lesley Jennisons video over waarom ze haar grijze haren kleurt met IGORA ROYAL ABSOLUTES...

 

 

Gebruikte kleuren (allemaal IGORA):

  • Kleur 1 – IGORA ROYAL ABSOLUTES 6-60 + IGORA ROYAL Oil Developer 9% / 30 Vol. (1:1)
  • Kleur 2IGORA VIBRANCE 8-46 + IGORA VIBRANCE Activator Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Kleur 3 – IGORA VIBRANCE 6-46 + IGORA VIBRANCE Activator Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)

Eén van Lesley's favoriete kleuren is de IGORA ROYAL ABSOLUTES 6-60. Dit werd op haar aanzet aangebracht met een klassieke applicatie. Vervolgens werd een demi-permanente toner gebruikt om haar lengtes op te frissen en glans te geven.

 

Salon Services: IGORA ROYAL ABSOLUTES met Lesley Jennison

Volg de onderstaande stappen voor meer details:

 

Stap 1
  • Stap 1 – Breng KLEUR 1 aan op de wortels. Ga na 15-20 minuten verder met stap 2

 

Stap 2
  • Stap 2 – Fris de lengtes en punten op door KLEUREN 2 en 3 visueel af te wisselen, gebruik folies om kleurmenging te voorkomen. Breng KLEUR 2 aan voor lichtere en KLEUR 3 voor donkere lengtes en punten. Laat nog 15-20 minuten inwerken. De totale ontwikkelingstijd voor COLOR 1 is 30-45 minuten
  • Stap 3 – Spoel uit, was met shampoo en conditioner en style dan zoals normaal

ASK eAcademy

Vergeet je niet te registreren voor GRATIS online educatie inclusief tutorials, zelfbeoordelingen, #hairhacks en nog veel meer op ask-elearning.com! Verken de specifieke productkennis van IGORA ROYAL ABSOLUTES:

LEES MEER: