Salon Behandelingen: Holistic Care and Blow-Dry Services met Oil Ultime

Om klanten te helpen te ontsnappen aan hun hectische dagelijkse routines, heeft de ultralichte verzorgingslijn van Schwarzkopf Professional, Oil Ultime, een luxe assortiment verwennerij en individuele in-salon-behandelingen op basis van aromatherapie ontwikkeld.


De Harmony Ceremony in de salon is een zintuiglijke reis die de Oil Ultime Essential Oils (Energizing or Relaxing) combineert met een exfoliërende hoofdhuidmassage om de geest in balans te brengen en de hoofdhuid en het haar voor te bereiden voor de behandeling. Afhankelijk van tijd en haarbehoeften kunnen klanten in de salon kiezen tussen de klassieke Harmony Ceremony (45 minuten), een Intense Beautifying Ceremony (30 minuten) of een Express Beautifying Ceremony (15 minuten).


Samen met Oil Ultime Ambassador Kazue Gill heeft Schwarzkopf Professional ook specifieke hoofd- en handmassages ontwikkeld om op te nemen als onderdeel van de in-salon service. Bekijk de Harmony Ceremony in actie:

 

 

Bovendien kunnen Schwarzkopf Professional-salons nu ook profiteren van föhnbehandelingen. Deze zijn gebaseerd op het eenvoudige concept van het focussen op één ding en daar de beste in zijn: föhnen en vreatie van de look. Deze nieuwe trend, afkomstig uit de Verenigde Staten, heeft nu ook de rest van de wereld bereikt, omdat de vraag naar föhnen en specifieke stylingsbehandelingen blijft groeien.


Oil Ultime is de perfecte partner van een kapper voor föhnen en het creëren van looks in de salon; in de salons nu de perfecte producten en technieken om verschillende stijlen te creëren die de individualiteit van klanten te benadrukken, in slechts korte tijd. De nieuwste Oil Ultime looks en föhnbehandelingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Franse kapper en creatief kunstenaar, Sarah Guimond (@sarahguimond1).


Fast blow-dry technek:
Begin met het föhnen van de aanzet en gebruik een grote borstel. Zodra het de aanzet droog is, blijft u de rest van het haar föhnen.

 

Stap 1
 • Stap 1
  Begin aan één kant te föhnen en werk rond het hoofd en wikkel het haar rond het hoofd om volume te creëren

 

Stap 2
 • Stap 2
  Begin dan bij de kruin naar beneden naar de nek en beweeg het haar omhoog om volume bij de aanzet te creëren. Eindig aan de voorkant van de haarlijn. Dit duurt ongeveer 5 minuten

 

Stap 3
 • Stap 3
  Begin bij de nek en blijf de middelste lengtes en uiteinden föhnen. Dit duurt nog 5 minuten

klanten in de slon kunnen kiezen uit een reeks premium finish producten, dankzij een föhnbehandeling met nog meer glans, definitie en verzorging met Oil Ultime:

Straight look:
 
Straight look
 • Luxe gladde en stijle lengtes met onweerstaanbare zachtheid en een spiegeende glans-resultaat
 
Wavy Look:
 
Wavy Look
 • Zachte tuimelende golven met een zijdeachtig gevoel en hoogglanzende afwerking alsof ze van binnenuit verlicht worden
 
Voluminous Look:
 
Voluminous Look
 • Een volumineuze ervaring die een mooie, diepe uitstraling creëert door gewichtloze verzorging

Oil Ultime Product Tip:
 • Gebruik op vochtig haar een paar druppels van de door u geselecteerde Oil Ultime Finishing Oil als hulpmiddel bij het stylen voordat u gaat föhnen. Gevolgd door het gewenste stylingproduct
 • Gebruik Oil Ultime op droog haar voor langdurige, lichtgewicht verzorging, terwijl het ook helpt tegen kroezen. Oil Ultime Finishing Oils bieden ook gemak, glans en een zacht aanvoelende afwerking van het haar, terwijl het beschermt tegen mechanische en invloeden van de omgeving

Voor de laatste producttraining, creatieve tutorials, webinars en haarfeiten, zorg dat u een geregistreerd gebruiker ben op de ASK eAcademy: ask-elarning.com

LEES MEER: