Q&A with Essential Looks Ambassadors – Part 1

De halfjaarlijkse Essential Looks-collecties van Schwarzkopf Professional gaan over zoveel meer dan het creëren van mooi haar; beeldmakers weven nieuwe werelden en vertellen de verhalen die ons allemaal leren om onszelf te uiten! Gun jezelf eens vijf minuten om enkele van de 'movers and en shakers', die de magie maken, beter te leren kennen in onze Q & A-samenvatting...

 

Global Styling Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair):

 

Global Styling Ambassador, Tyler Johnston

Toen je nog in een salon werkte, wat deed je hart dan zinken toen je erom werd gevraagd?

"Ik werkte 19 jaar geleden voor het laatst in een salon, maar toen waren het klanten die binnenkwamen en vroegen om een knipbeurt als David Beckham!"

 

Wat is op dit moment de meest opwindende stad als het om haar gaat?

"Op dit moment moet het Londen zijn. Ik denk dat de jeugdcultuur in het VK totaal experimenteel is en ze zijn niet bang om hun ding te doen, wat dat ook is. Ik ga nogal wat naar China en de kinderen zien er geweldig uit - echt gaaf - dus dat is zeker een goede tweede."

 

Waar ben je nu en waar zou je liever zijn?

"Op dit moment zit ik in LAX (Los Angeles Airport) Terminal 4 te wachten op mijn vertraagde vlucht terug naar Londen. En ik zou veel liever thuis zitten met mijn vrouw en kinderen met een kopje thee!"

 

Global Colour Ambassador, Lesley Jennison (@lesleyjennison):

 

Global Colour Ambassador, Lesley Jennison

Word je ooit nerveus tijdens je werk?

"Ik denk dat er een dunne lijn is tussen opgewonden en nerveus zijn. Ik ben niet nerveus over mijn werk, maar zelfs na al die tijd voel ik me nerveus net voordat ik op het podium presenteer (of het nu voor 50 of 5.000 mensen is). Het is omdat ik zo gepassioneerd ben dat ik wil dat het publiek verliefd wordt op mijn kleuren en technieken!"

 

Over welke kleurtechniek ben je op dit moment het meest enthousiast?

"Dat is moeilijk te beantwoorden. Ik zou kunnen zeggen dat ik dol ben op de supereenvoudige technieken met Chroma ID ... Maar ik hou ook van poederachtig beige, gedempte, samengesmolten kleuren ... en dan is er de glinsterende afwerking die ik ga krijgen met licht en gepolijst goud ... te moeilijk!"

 

Je reist constant - wat vind je het leukst aan je werk en waar haal je je drive vandaan?

"Ongetwijfeld dat ik kappers over de hele wereld ontmoet die mijn absolute passie voor onze industrie en ambacht delen. Ik heb geen idee waar ik mijn drive vandaan haal, maar ik stop nooit voordat ik 100% tevreden ben met wat dan ook. Dat gezegd hebbende, ik hou ook van mijn zeldzame, luie dagen met mijn geweldige familie."

 

Colour Experimentalist, Edoardo Paludo (@edoardopaludo):

 

Colour Experimentalist, Edoardo Paludo

Wat is het laatste kleurenexperiment dat ervoor zorgde dat je achterover leunde en zei 'ok, dat is een winnaar'?

"Voor mij is iets niet meteen -knal- een winnaar! Het wordt een winnaar als je het blijft veranderen. Op dit moment ben ik geïnspireerd door abstracte schilderijen en creëer ik de geest daarvan op haar ... "

 

Welke belangrijke lessen heb je geleerd tijdens je werk in Zuid-Amerika?

"Als je ergens anders gaat, leer je altijd veel. In Zuid-Amerika voelt alles anders aan. Het is erg vloeiend en instinctief. Maar de belangrijkste les die ik leerde, was mensen vertrouwen, wat zo waardevol was."

 

Wie volg jij op Instagram voor inspiratie?

"Eerlijk gezegd gebruik ik geen sociale media voor inspiratie. Ik denk dat het geweldig is voor het onderwijs en mensen vinden het geweldig, maar ik vind mijn inspiratie overal - zelfs op de meest onverwachte plaatsen - ik kijk altijd rond!"

 

Lees hier deel 2 van de Essential Looks Ambassador Q&A:

Vergeet niet om de Schwarzkopf Professional Instagram account te volgen voor nog meer van Essential Looks of ga naar essentiallooks.com.

 

LEES MEER: