IGORA ROYAL: Meet the Colourists

Elke kleurspecialist heeft een eigen verhaal om te delen. Dit artikel zet de schijnwerpers op drie creatieve haarartiesten die hebben samengewerkt om onze nieuwste kleurlooks te creëren, die je vindt in de Essential Looks Royal Glory Collection. Elk van de trends is ontwikkeld om IGORA ROYAL's nieuwe gestroomlijnde assortiment te presenteren - met dezelfde vertrouwde formule *.

 

 

 

Viola Landsky (@violandsky), Randolph Gray (@randolphgray) en Shy en Flo Knittel (@shyandflo) zijn slechts enkele van de inspirerende kleurspecialisten waarmee we samenwerkten bij het creëren van de prachtige looks voor elk van de prachtige IGORA ROYAL-kleurenwereld. Deze looks zijn gemaakt vanui het hart van IGORA ROYAL; om elke kleurspecialist echt in staat te stellen precies te zijn wie hij wil zijn, van de ene op de andere dag.

 

Dit is jouw kans om wat meer te weten te komen over de getalenteerde kleurspecialisten achter de looks en ook wat inspiratie op te doen terwijl je hier bent!

 

Viola Landsky

 

 

Open. Gretig. Kleurrijk. Viola, 30 jaar colorist, is al meer dan 16 jaar Schwarzkopf Professional-trainer en werkt, sinds ze elkaar in 2010 in Tokio ontmoetten, samen met Schwarzkopf Professional Global Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison).

 

Viola creëerde deze prachtige high-shine Catwalk Look met iriserende, pastelkleurige diepten voor onze Magical Whimsy-trend met IGORA ROYAL HIGHLIFTS 12-1, 12-2. IGORA ROYAL 9.5-49, 0-99.

 

Magical Whimsy

Randolph Gray

 

Randolph Gray

Sterk. Trots. Impactvol. Tijdens de Fashion Week heeft Randolph voor iedereen catwalk-looks gecreëerd, van McQueen tot McCartney, Gucci tot Chanel en nog veel meer. Zijn privécliënten variëren van Beyonce tot Gabriel, Kyle MacLachlan tot Woody Harrelson. Randolph is ook een enorm ervaren internationale educator!

 

Randolph creëerde deze moderne, veelzijdige brunette Salon Look voor onze Back to Classics-trend met IGORA ROYAL 9-98, 7-76, 5-6, IGORA ROYAL Pastelfier.

 

 

Back to Classics

Shy and Flo

 

 

Innovatief. Origineel. Gepassioneerd. Shy en Flo zijn creatieve soulmates, die een salon in Zürich delen en een passie hebben voor het kleuren van haar, dat helpt om het individu in iedereen te ontdekken. Ze geloven niet in beperkingen, maar ze geloven wel dat het kleuren van haar altijd moet inspireren!

 

Shy en Flo creëerden deze opvallende op tie-dye geïnspireerde salonlook voor de Artful Feeling-trend met IGORA ROYAL 8-21, 8-0, 5-4, 4-46, 6-46, 7-55, 0-55, IGORA VARIO BLOND Plus, Chroma ID Yellow, Blue.

 

 

Artful Feeling

Wil je meer lezen?

Je kleurenreis stopt hier niet! Als je jouw kleur skills naar een hoger niveau wil tillen, hebben we educatie voor elke vaardigheid. Ontdek het cursusaanbod hier, of registreer online op ask-elearning.com voor toegang tot GRATIS extra educatie, tips en tutorials - inclusief product- en technologiedetails om je te helpen de kleurspecialist te worden die jij wil zijn bij IGORA ROYAL.

 

En als je juist inspiratie zoekt, kun je ALLE nieuwste creaties van Essential Looks vinden op essentiallooks.com - inclusief stap-voor-stap instructies voor alle trends voor een beperkte tijd!

 

*geen formulewijzigingen bij deze relaunch.

 

LEES MEER: