Trend Alert: Punk Spirit

Dit is een trend die individualiteit benadrukt; Punk Spirit is rebels, expressief en pittig, mooi in balans met zachtheid. Met gelaagdheid en transparantie creëert de algehele look een stemmige glamour waar alles mogelijk is.

 

 

Punk Spirit Catwalk Look: Lara (@laracooc)

 

Punk Spirit Catwalk Look: Lara

Lokken van gedurfd paars en blauw gluren door donkere middernachttinten terwijl Color Experimentalist, Edoardo Paludo (@edoardopaludo) een statement maakt met IGORA en Chroma ID toegepast met de #Camouflagetechniek. Schwarzkopf Professional redactionele ambassadeur, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) heeft verschillende lagen en lengtes gecreëerd voor een vrijgevochten punkrand.


Punk Spirit Salon Look: Maja (@wrobelmajaa_)

 

Punk Spirit Salon Look: Maja

 

Global Schwarzkopf Professional Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) brengt de basis naar helder, wit blond met IGORA, voordat hij met de hand meerdere pasteltinten schildert op geselecteerde middellange lengtes en uiteinden. Ze gebruikt Chroma ID om een zacht, maar duidelijk kleurresultaat te creëren. Ambassadeur Joana Neves (@joananeves) laat het haar lang om de speelse ijskleuren organisch over elkaar heen te leggen en de kleur te verbergen en te onthullen door vlechten.

 

"Ik wilde iets onverwachts doen met een extreme lengte die Lesley's prachtige kleuren benadrukte. Dit vlechtwerk geeft een sexy-cool, 3D-effect."

– Joana Neves

 

Duik in de wereld van Essential Looks via www.essentiallooks.com en zie hoe de trends tot leven komen in video's en interviews met tips & tricks, productupdates en nog veel meer! Vergeet niet om jouw Schwarzkopf Professional-vertegenwoordiger te vragen on jouw unieke Essential Looks-code!

 

LEES MEER: