Trend Alert: The Royal Glory Collection

Welkom bij de Royal Glory Collection, een spannende samenwerking tussen Essential Looks en IGORA ROYAL - ons vlaggenschip in kleur.

 

IGORA ROYAL's vereenvoudigde portfolio ondergaat een complete re-stage en opent een inspirerende wereld van betrouwbare kleurcreativiteit, waardoor kappers "de kleurspecialist kunnen zijn die ze willen zijn" en meer - allemaal met dezelfde goed presterende, vertrouwde formule erin* ...en wat is een betere manier om een ​​geheel nieuwe wereld van kleur te laten zien dan met onze Essential Looks Collectie !?

 

Laat je inspireren door The Royal Glory Collection:

 

 

Ter ere van erfgoed en creativiteit toont de Essential Looks Royal Glory Collection onze diverse IGORA ROYAL-kleurenwerelden in de drie trends; elk gekleurd met IGORA ROYAL om frisse inspiratie te brengen die klaar is voor kappers om te recreëren in de salon. Dit is wat International Creative Director Simon Ellis (@thesimonellis) te zeggen heeft over de nieuwe collectie:

 

"We hebben vaak de kracht van samenwerkingen gevierd - creatief meer dan de som der delen. We zijn dan ook verheugd om samen met ons vlaggenschip kleurmerk IGORA ROYAL samen bij te dragen aan deze uitgave van Essential Looks. Met meer dan 120 prachtige tinten en enkele van 's werelds meest opwindende formules, zul je dit jaar een nog diepere focus op kleur zien. We hebben de universele tijdgeest en de mondiale gemoedstoestand ontgonnen en drie trends geïdentificeerd die nostalgie, inspiratie en nieuwheid combineren... "

 

Naast onze gerenommeerde Global Ambassadors Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) en Lesley Jennison (@lesleyjennison), brengen experimentele kleurspecialist Edoardo Paludo (@edoardopaludo) en Schwarzkopf Professional-partner Jack Howard (@jackhowardcolor) hun expertise mee naar de trends. Bovendien verwelkomt de Essential Looks-collectie van dit seizoen ook nieuw talent in het team; creatief icoon Randolph Gray (@randolphgray), Schwarzkopf Professional stoere Viola Landsky (@violandsky) en kleurkrachtpatsers Shy + Flo (@shyandflo).

 

Samen neemt dit team van haarkunstenaars de kappersgemeenschap mee op een creatieve reis in een tijd waarin we allemaal minder snel ons alledaagse achter ons laten. Laten we een korte blik werpen op de trends:

 

Trend 1 – Magical Whimsy

Deze trend draait helemaal om drama, kracht en kracht, samen met een twist van perfecte imperfectie...

 

 

Trend 2 – Back to Classics

Een trend geworteld in classicisme met een voorliefde voor eenvoud, evenwicht en modernisme...

 

 

Trend 3 – Artful Feeling

Dit is een verhaal over het individu en zelfexpressie. Denk groot met deze trend...

 

 

Essential Looks Trend Report & Educatie

Verken de opwindende wereld van Essential Looks via essentiallookscollection.com en zie hoe de trends tot leven komen in video's, interviews, trendinspiratie en branche-inzichten van de experts. De Essential Looks-website herbergt ook de interactieve 'My Sketches'-functie, waar gebruikers ideeën digitaal kunnen schetsen op ASK Education-head-sheets voor in-the-moment creativiteit. Voor een bepaalde tijd hebben we de website opengesteld zodat iedereen tijdens deze uitdagende tijd geïnspireerd kan blijven met gratis toegang tot motiverende inhoud.

 

Plus voor meeslepende kapperseducatoe, kun je je registreren op de ASK Education eAcademy via ask-elearning.com om te genieten van zeer relevante inhoud, zoals de nieuwste productinformatie (inclusief het nieuwe IGORA ROYAL-assortiment), trainingsmateriaal en trending #hairhacks - allemaal 24/7 beschikbaar!

 

*geen formulewijzigingen tijdens relaunch.


LEES MEER: