Color Blender – the Must-Have Tool for Colourists

Het kleuren van haar in 2020 is creatiever dan ooit tevoren. Met de hand aangebrachte top lights, glanzende dieptes, aanzet schaduw, tonificerende tinten en knallende contrasten - en als het op kleur aankomt, kan alles!

 

Hier komt Schwarzkopf Professional's Global Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) om de hoek kijken. Vliegend over de wereld, de tijdgeest lezend, grote ideeën bedenkend om haar ervaringen te delen met doortastende kleurspecialisten en Schwarzkopf Professional. Lesley's baanbrekende innovatie - The Color Blender Tool - is gemaakt in samenwerking met Schwarzkopf Professional om uit de vrije hand kleurresultaten te maken, naadloos en probleemloos.

 

Kijk hoe Simon Ellis (@thesimonellis), International Creative Director, de tool introduceert:

 

 

"We hebben een prachtige nieuwe kleurtool... The Color Blender. Het is een aangepaste spons; hij staat onder een hoek en de dichtheid van de spons is absoluut cruciaal. Het vervangt het penseel niet, maar wat het wel mogelijk maakt, is om meerkleuren te gebruiken en ze samen te voegen zonder lijnen... Het is de volgende trend in het moderne kleuren..."

 

Color Blender – the Must-Have Tool for Colourists

 

Lesley heeft de eindeloze mogelijkheden van het gebruik van de Schwarzkopf Professional Color Blender-tool verkend:

 

"Er zijn zoveel manieren om de Color Blender te gebruiken, ik gebruik hem om een diepere kleur bij de wortels te mengen tot een zachtere, lichtere kleur aan de uiteinden. Het is de gemakkelijkste manier om deze techniek uit te voeren ... Het is gemakkelijk voor mij om van aanzet tot aan de uiteinden te mengen, maar ik kan er ook voor zorgen dat er een volledige verzadiging is van de wortels tot de punten en helemaal er tussenin. Voor mij is het een winnaar."

 

Color Blender – the Must-Have Tool for Colourists

 

"Ik had het oorspronkelijke idee van contourgereedschap dat in huidverzorging werd gebruikt - en zelfs op het haar maakt het alle meng- en schaduwtechnieken een miljoen keer gemakkelijker, en het is zo veelzijdig - kleurspecialisten kunnen een perfecte balayage, root shadow, feathering - alle technieken doen - zonder over de overlapping te hoeven vegen ... Het is heel gemakkelijk vast te houden en maakt moeiteloos tijdrovende kleureffecten ... Plus, waar kleuren samenkomen, geeft het een heel zacht effect, dat er heel modern uitziet."

 

De Color Blender werkt met alle kleuren, maar de tonen waar Lesley het meest naar uitkijkt om te spelen met de nieuwste IGORA VIBRANCE-kleuren: Alpaca Blond, Vintage Brown, Firewood en Magic Mushroom:

 

"Ik hou ervan. Van zacht beige blond tot mooie matte brunette, rijke,
koperachtige tinten en diep mauve-achtig, champignon."

 

De Color Blender was de belangrijkste blending-tool, die werd gebruikt met de Essential Looks-collectie van dit seizoen met een techniek die voor elke trend werd gebruikt; #dualblending, #freehandblending, #multiblending.

 

Ontdek alle trends: www.essentiallooks.com

 

LEES MEER: