Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE

It’s a whole new world of colour!

 

IGORA ROYAL stelt kappers in staat om de kleurspecialist te zijn die ze willen zijn - een statement dat niet meer relevant kan zijn - dankzij een krachtige samenwerking met het PANTONE Color Institute, waarbij ware kleurenexpertise, de nieuwste kleurtrends en de eindeloze mogelijkheden van kleurvermenging worden gevierd.

 

Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE

Als kapper is het mengen van kleur een essentiële vaardigheid om onder de knie te krijgen om te voldoen aan de steeds groter wordende wensenlijst van klanten voor op maat gemaakte en unieke kleurcreaties. Kleurvermenging stelt je niet alleen in staat jouw professionele creativiteit te tonen, maar het helpt jouw klanten ook echt om zich zichzelf uit te drukken... dit vergroot de klantloyaliteit en jouw reputatie als kleurspecialist.

 

Om kleurspecialisten te leren hoe ze perfect kunnen mixen en gebruik kunnen maken van de aangescherpte en gestroomlijnde IGORA ROYAL-portfolio, hebben we samengewerkt met het PANTONE Color Institute in een samenwerking die nieuwe IGORA ROYAL-mixen verbindt met trendkleurenwerelden en trendy looks, zoals te zien in Essential Looks.

 

 

 

 

Aan de start van het proces, identificeerde PANTONE kernkleurentrends die de huidige tijdgeest weerspiegelen, wat leidde tot de creatie van drie onderscheidende kleurenwerelden: Novel Comfort, Quintessential en E-phoria. Schwarzkopf Professional Global Color Ambassadors Lesley Jennison en Arjan Bevers, evenals het creatieve collectief X-presion en Color Educator Josie Vilay, vertaalden deze kleurtrends - zoals voorspeld door het PANTONE Color Institute - in een set van 18 IGORA ROYAL Mixes. Elke IGORA ROYAL Mix is ook afgestemd op een officiële PANTONE-kleur van hun Fashion, Home & Interior Color Systems.

 

 

Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE
  • Novel Comfort – is gemaakt van rustgevende kleuren geïnspireerd door de natuur. Kleuren die de eenvoudige geneugten en een gevoel van gelukkige bescherming uitdrukken. Novel Comfort toont een palet van organische, aardse kleuren, waarin helder goud en warme chocolaatjes samenkomen om een gevoel van welzijn te creëren.

 

Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE
Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE
  • Quintessential – weerspiegelt onze relatie met alles wat met erfgoed te maken heeft door moderniteit te doordrenken met nostalgische vibes. Het benadrukt een groep vrolijke bloementinten, gecentreerd rond een basis van koele as- en cendré-tinten, die samen een verlangen naar positiviteit en een opgewekte geest illustreren.

 

Trend Alert: IGORA ROYAL Mixes Collection inspired by PANTONE
  • E-Phoria – brengt extravagante en vrolijke kleuren samen om zelfexpressie te vieren in een digitale wereld gericht op technologie. Deze optimistische tinten, variërend van diep paars tot levendig koper en rood, wekken vreugde op en stimuleren de stemming.

Onze nieuwe Mixes Collection, geïnspireerd door PANTONE, toont de onbeperkte mogelijkheden van het IGORA ROYAL-portfolio, aangezien elke trendkleur wordt gecreëerd door het mengen van twee tot drie kernkleuren van IGORA ROYAL.

 

Waar kan ik er meer over lezen?

Leer meer over kleurmenging met IGORA ROYAL en Lesley Jennison als ze haar kleurkennis deelt op YouTube: Lesley Jennison – Mixing Tips and Tricks.

 

Vergeet niet te reserveren voor een van onze opwindende kleurcursussen waar je dieper in de wereld van kleur kunt duiken terwijl je leert hoe je aangepaste formuleringen kunt maken terwijl je de wetten van kleur volledig begrijpt – ontdek vandaag nog het aanbod!

 

LEES MEER: