Vier 20 jaar OSiS+ #madetocreate

OSiS+ is de onmisbare, inspirerende, innovatieve en creatieve styling die is ontworpen voor stedelijke kappers die graag kenmerkende stijlen willen maken en hun creatieve grenzen willen verleggen!

 

OSiS+ viert nu 20 jaar magie #madetocreate en stimuleert creatieve vrijheid door een uitgebreid, hoogwaardig stylingassortiment te leveren dat de norm uitdaagt en de individualiteit verbetert - in de salon en thuis.

 

In de afgelopen 20 jaar zijn de kernwaarden in het hart van OSiS+ onveranderd gebleven; vooral creatief, gedurfd en inspirerend zijn, staat centraal in het DNA van het merk. OSiS+ is en was altijd ‘made to create’.

 

CREATIEF

OSiS+ onderscheidt zich met een reeks iconische producten, inspirerende consistenties en baanbrekende formules die speciaal zijn gemaakt om de creatieve geest van elke stylist aan te wakkeren.

 

INSPIREREND

Als early adopter met een scherpe blik op wat er om de hoek ligt, blijft OSiS+ voorop lopen door de opkomende trends in de stijl te omarmen voordat ze mainstream worden.

 

NON-CONFORMIST

OSiS+ is nooit bang om op te vallen, daagt de norm uit; vermijdt altijd vermoeiende stereotypen en moedigt individuen aan om hun eigen kenmerkende stijl te vinden.

 

Sinds OSiS+ in 2000 werd gelanceerd, zijn er talloze innovaties op de markt gebracht met heroische formules die een cultstatus bereiken in de schoonheidswereld! Zoals de OSiS+ Dust It, dat nieuwe industriestandaarden zette en op grote schaal werd gekopieerd door concurrenten en ook OSiS+ Session, dat over de hele wereld blijft verkopen met een snelheid van wel 12 stuks per seconde!

 

OSiS+ Dust It – matterende volumepoeder voor sterke, ruige en matte resultaten

 

OSiS+ Dust It
  • Mat effect en ruigheid
  • Sterke controle
  • Langdurige hold en sterke textuur
  • 24-uur lang volume
  • Lichtgewicht poeder

Tip: Voor een sterke en wilde finish, buig je het hoofd ondersteboven, breng het aan zoals zout en peper en verdeel het over de aanzet.

 

OSiS+ Session – haarlak voor extreme houdbaarheid met een sneldrogende formule voor creatieve styling

 

OSiS+ Session
  • Ultra langdurige houdbaarheid
  • Niet plakkerig
  • Sneldrogend
  • Gemakkelijk uit te borstelen
  • Helpt beschermen tegen vocht en UV-stralen

Tip: Werk in een laagtechniek om de holdfactor te vergroten

 

"Bedankt OSiS+, voor het altijd verleggen van grenzen en ons elke dag geinspireerd te houden.''

 

– Richard Ashforth | Schwarzkopf Professional Global Styling Ambassador

 

We are #madetocreate – so what will you do next?

Ontdek het volledige productassortiment en volg steeds de styling lijn van OSiS+. Voor dynamisch onderwijs, waaronder audiovisuele productkennispresentaties, #HairHacks van enkele van 's werelds toonaangevende haarartiesten, interactieve zelfbeoordelingen en nog veel meer - registreer voor gratis toegang tot de ASK Education eAcademy: ask-elearning.com

 

LEES MEER: