Get the Look: Twisted Braids met Joana Neves

Zoals te zien is in de Essential Looks-collectie van dit seizoen, toont de Punk Spirit Salon Look een coole mix van pastelkleuren en een moderne kijk op vlechten van schoolmeisjes.

 

Global Schwarzkopf Professional Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) gebruikte Chroma ID om met de hand gekleurde ijs-pasteltinten op een witblonde basis te creëren. Na het prachtige kleurresultaat te hebben gezien, besloot ambassadeur Joana Neves (@joananeves) dat de beste manier om het echt te laten zien, was om te stylen met een verheven vlechttechniek.

 

Joana Neves deelt hier haar stappen:

 

"We wilden iets heel anders creëren... kleur die verborgen en zichtbaar is door het vlechtwerk"

 

Stap 1

 

Stap 1
  • "Om het meeste uit de puur witte blonde en pastelkleuren te halen, gingen we voor een echt coole, extreme lengte"

Stap 2

 

Stap 2
  • "Drie-strengs vlechten zijn gemakkelijk thuis te doen en zijn de eenvoudigste manier om te pronken met prachtige kleuren"

Stap 3

 

Stap 3
  • "Door met 4 of 5 strengen te werken, is dit een heel interessante stijltechniek – elke hoek geeft een 3D-effect en een nieuw perspectief op de kleur"

Stap 4

 

Stap 4
  • "Aangezien de uiteindelijke kleur een spectrum is van met de hand aangebrachte strepen, ziet het er echt gaaf uit om intense pastelkleuren te verweven tot mooie vlechten"

Stap 5

 

Stap 5
  • "Om een echt bolvormig resultaat te krijgen, draai en vlecht tegelijkertijd – en houd het perfect van boven naar beneden"

Stap 6

 

Stap 6
  • “Gebruik doorzichtige elastiekjes om de vlecht vast te zetten (dit houdt de focus op de kleur en het 3D vlechteffect)... en onthoud! Als je vlechten maakt met 4 of 5 strengen in de salon, wordt het een behandeling"
     
Get the Look: Twisted Braids met Joana Neves

 

Om het haar voor het stylen te reinigen en te verzorgen, gebruikte Joana Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oil; een bewuste en ontspannende ervaring die het haar een natuurlijke glans geeft. Na het stylen zorgde dat alles op zijn plaats blijft met OSiS+ Session Label Super Dry Flex, voor langdurige, geschikte perfectie.

 

Voor nog meer inspiratie, in de wereld van Essential Looks: essentiallooks.com

 

LEES MEER: