At Home Bonding Colour with Chroma ID

Er gaat niets boven maatwerk; iets dat speciaal voor u is gemaakt, dat is ontworpen om er op uw best uit te zien. Maar als het gaat om haarkleur, waarom zou u dan dezelfde kleur kiezen als iedereen? Zou u niet de voorkeur geven aan een volledig op maat gemaakte kleur speciaal voor u? Met Chroma ID kan uw kleur net zo uniek zijn als u – eerst een mooi blond, dan kleuren als een kameleon, de keuze is aan u: bij Chroma ID draait alles om die persoonlijke toets, of u nu in de salon of thuis bent!

 

Chroma ID is het eerste semi-permanente mix & tone kleursysteem van Schwarzkopf Professional met Integrated Bonding Technology. Ontwikkeld om tinten te creëren van subtiel tot gewaagd – met 100% kleurflexibiliteit en zonder beschadigen. Binnen het systeem zijn er drie producten die op maat kunnen worden gemengd om eindeloze resultaten te creëren:

 • 14 Bonding-kleurmaskers voor kleurtinten met bescheiden commitment
 • 6 Bonding Color Masks (Intense) voor gedurfde en expressieve kleurtinten
 • 6 Bonding Color Masks (Home Maintenance) voor gebruik thuis tussen de salonbezoeken

 

 

Omdat persoonlijke kleuren niet stoppen in de salon, zullen we de Chroma ID Bonding-kleurmaskers eens nader bekijken voor kleuropfrissende en pasteltinten thuis! Onder begeleiding van uw kapper (waarom geen contact met opnemen op sociale media voor een virtueel consult?) Kunt u uw eigen persoonlijke kleur tussen salonafspraken zelf onderhouden – of opnieuw creëren:

 • BYE BYE BRASS Behoud blond zo als toen u de salon verliet met een Chroma ID-kleurrecept voor thuis, ontworpen om kopertint te verbannen, geel te neutraliseren en uw kleur fris te houden. Dankzij het 100% flexibele mengsysteem is dit niet zomaar een blonde verzorging – het is een behandeling op maat voor gepersonaliseerde resultaten
 • POWER PASTELS Breng blond up-to-date met zachte pasteltinten, waaronder roze, lila, perzik en meer – het is allemaal mogelijk met Chroma ID, zodat u uw kleur thuis kunt opfrissen met een leuke, flirterige, modieuze tijdelijke tint
 • BE BOLD Als u graag opvalt op social media, kies dan voor kleur waarmee u uw salonkleur thuis kunt accentueren – of mix het en creëer uw eigen look! Met onze intense pigmenten kunt u zo creatief zijn als u zelf wilt, met unieke keuze van lokken, meerkleurige resultaten en oneindige creaties in levendige tinten
 • FRESHEN UP Bent u dol op uw salonlook en wilt u het salon-fris houden? Met de individuele kleurmengsels die beschikbaar zijn binnen Chroma ID, kunt u uw kleur thuis opfrissen en voorkomen dat de tint vervaagt

 

At Home Bonding Colour with Chroma ID

 

"Ik vind het geweldig hoe eenvoudig het is om Chroma ID thuis te gebruiken en hoe langzaam het vervaagt en transformeert terwijl je het draagt ​​– het is magisch. Ik heb het gedeeld met een blonde vriendin, en ze vindt het heerlijk om een ​​intense ombré te hebben, die zich vervolgens tot iets ontwikkelde tot meer pastel na een paar wasbeurten."

– Angelina Chiniaeva | Campaign Model

 

Chroma ID Bonding Color Masks (Home Maintenance) zijn verkrijgbaar in de volgende tinten:

 • Ice – voor anti-geel effect op lichtblonde, zilveren of witte basis
 • Beige – voor beige effect op lichtblonde basis
 • Copper – voor kopertinten en opfrissingen op mediumblonde basis
 • Granite – voor anti-oranje effect op donkerblonde basis en koele toonrichtingen
 • Ruby – voor rode tinten en opfrissing op donkerblonde basis
 • Clear – als basis voor alle pastelkleuren (te vermengen met een van de Chroma ID intense Bonding Colour Masks)

Hoe aan te brengen:
Breng het mengsel gelijkmatig aan op gewassen en handdoekdroog haar. Laat 3-15 minuten intrekken, houd visuele controle. Afhankelijk van de kleurkeuze, de ontwikkelingstijd en de haarstructuur, blijft de kleur tussen 5-12 wasbeurten behouden.

 

Dus waar wacht u op, het is tijd om al uw tinten te ontdekken! Vergeet niet om het @schwarzkopfpro Instagram-account in de gaten te houden voor de laatste inspiratie en tag ons om uw kleurencreaties te delen met #mycolourid.

 

LEES MEER: