TrendLab: IGORA Dual System Application met Lesley Jennison

Dankzij IGORA was dual application nog nooit zo eenvoudig! Door hetzelfde nummeringssysteem te gebruiken voor al onze tinten, kun je IGORA ROYAL permanente tinten perfect matchen met IGORA VIBRANCE demi-permanente tinten.

 

Kappers kunnen gemakkelijk de bijpassende IGORA VIBRANCE-tinten gebruiken om de lengtes en punten van een IGORA ROYAL-service op te frissen, waar permanente kleur alleen vereist is op de uitgroei. Dit betekent meer servicemogelijkheden voor kappers en nog meer keuze voor klanten, evenals een verbeterde haarconditie, glans en levendigheid van de kleur.

 

TrendLab: IGORA Dual System Application met Lesley Jennison

In deze aflevering van onze spannende #hairhack-serie werkt het TrendLab-team samen met Global Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) om je te laten zien hoe gemakkelijk het is om prachtige kleurresultaten te creëren met behulp van de Dual System Application-methode met IGORA - bekijk de video en verken de onderstaande stappen!

 

 

 

 

Gebruikte kleuren:

  • Kleur 1: IGORA ROYAL 7-42 met 6% / 20 Vol. IGORA ROYAL
    Oil Developer (1:1)
  • Kleur 2: IGORA VIBRANCE 7-42 met 1.9% / 6 Vol. Activator Lotion (1:1)

 

Stap 1
  • Stap 1: Breng kleur 1 aan op de aanzet, zoals weergegeven

 

Stap 2/3
  • Stap 2: Werk rond het hoofd en breng kleur 2 aan op de lengtes en punten - IGORA VIBRANCE demi-permanente tinten passen perfect bij IGORA ROYAL Permanent tinten!
  • Stap 3: Laat gedurende 10-20 minuten inwerken, blijf het wel steeds in de gaten houden

 

Stap 4
  • Stap 4: Spoel de kleur grondig uit en volg met een verzorgingsroutine, zoals onze BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze-reeks
  • Extra tip: het IGORA VIBRANCE Activator System betekent dat dit product ook kan worden gemengd als een gel voor snellere toepassing van de fles bij de wasbak

Waar kan ik er meer over lezen?

De Schwarzkopf Professional eAcademy staat klaar om kappers over de hele wereld te inspireren en te motiveren! Ontdek de nieuwste tips en tutorials, evenals audiovisuele productkennis - inclusief zowel IGORA VIBRANCE als IGORA ROYAL - op ask-elearning.com. Registratie is GRATIS en 24/7 beschikbaar, dus waar wacht je nog op?!

 

LEES MEER: