TrendLab: Chroma ID Hair How-To with Geoffrey Martinez

Schwarzkopf Professional nodigde Ambassador en Hairdresser Influencer, Geoffrey Martinez (@anothertale25) uit in de TrendLab-studio om zijn kleurenexpertise te delen tijdens een aflevering van #HairHacks, waar experts uit de branche de coolste looks laten zien ... en de technieken die worden gebruikt om deze te maken!


In deze aflevering zie je hoe Geoffrey zijn mengmethoden met ons deelt, terwijl hij een prachtige pastel mix met Chroma ID demonstreert; Het semi-permanente mix- en toon kleursysteem van Schwarzkopf Professional met geïntegreerde verbindingstechnologie.

 

TrendLab: Chroma ID Hair How-To with Geoffrey Martinez

Chroma ID
Door het combineren van hoogwaardige kleuren met intensieve zorg, geeft de op treatment gebaseerde kleur een eenvoudige, snelle en perfect gelijkmatige kleurverdeling. De geïntegreerde Bonding-technologie conditioneert het haar diep van binnenuit voor meer kracht en levendigheid in de kleur. Met 100% flexibiliteit biedt Chroma ID oneindige mixmogelijkheden; of het nu gewaagd en creatief, commerciële kleuropfrissing, pastel of neutralisatie is, de mogelijkheden zijn eindeloos!


"Chroma ID is one of the coolest new product of the year"

– Geoffrey Martinez


Bekijk hoe Geoffrey Martinez Chroma ID tot leven brengt als hij zijn mix voor een ijzige pastelkleur deelt:

 

 

Gebruikte kleuren (op geblondeerd haar):

  • Colour 1: Chroma ID Purple (40g) + Chroma ID 6-12 (40g) + Chroma ID 9.5-19 (20g) + Chroma ID Blue (20g) – aangebracht van de aanzet tot halverwege de lengtes in een kruisafdeling vanuit het midden
  • Colour 2: Colour 1 mix + Chroma ID 0-00 (35g) – aangebracht van halverwege de lengtes tot de haarpunten

Chroma ID 0-00 is een Clear Bonding masker dat wordt gebruikt om elke Chroma ID-kleur te verdunnen; door de intensiteit van de Bonding Color Masks te verminderen, kunnen eenvoudig eindeloze pasteltinten worden gemaakt! Chroma ID 0-00 kan ook worden gebruikt voor glans- of opfris behandelingen tussen de salonbezoeken door; onthoud dat salonklanten ook de bijpassende Chroma ID-kleur of het doorzichtige masker mee naar huis kunnen nemen om hun look thuis te onderhouden.


Verlang je naar meer kleur? Kappers! Je kunt je creativiteit de vrije loop laten in een Mixology-cursus van ASK Education; leer creatieve expressie te combineren met precieze technische kennis voor dynamische en moderne resultaten! Voor toegang tot een schat aan educatieve inhoud - inclusief de nieuwste #HairHacks en webinars - moet u ervoor zorgen dat u een geregistreerd gebruiker bent op de ASK Education eAcademy. Meld je aan en verken: ask-elearning.com.


LEES MEER: