#Hairartist: Maak Kennis Met Global Colour Ambassador Lesley Jennison

Geïnspireerd door de catwalks van internationale Fashion Weeks en belangrijke wereldwijde trends, blijft Lesley Jennison (@lesleyjennison) innovatieve en inspirerende kleurentrends creëren, seizoen na seizoen. Lesley Jennison begon haar roemrijke carrière in de wereldberoemde Vidal Sassoon-salon in 1984. Tegenwoordig is ze regelmatig over de hele wereld te vinden om te werken aan shows, seminars en fotoshoots als Global Color Ambassador voor Schwarzkopf Professional.


"Sinds het begin van mijn carrière ben ik absoluut gefascineerd door kleur en het effect van het kleuren van haar. Ik geloof dat haarkleur kan worden begrepen als een eigen taal; het kan iemands uiterlijk volledig transformeren, terwijl het nog steeds hun persoonlijkheid weerspiegelt."

– Lesley Jennison


Als Global Color Ambassador voor Schwarzkopf Professional werkt Lesley regelmatig met kleurenmerken om nieuwe tools, technieken en kleurenpaletten te ontwikkelen om de kappersindustrie revolutionair te veranderen. Een voorbeeld is de innovatieve ColorMelter-tool, gemaakt in samenwerking met Schwarzkopf Professional.

 

#Hairartist: Maak Kennis Met Global Colour Ambassador Lesley Jennison

Omdat we begrijpen dat echte samenwerking de weg baant voor oprechte innovatie en creativiteit, opende het belangrijkste merk van Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL een kleurenlaboratorium om kleurexperts samen nieuwe kleurtinten te laten creëren. Lesley was verantwoordelijk voor de eerste schaduwcollectie, naast de Braziliaanse kleurenspecialist, Jean Philippe Santos (@phjean) - IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge.


Lesley werkt ook nauw samen met Schwarzkopf Professional's International Creative Director Simon Ellis, Global Editorial Ambassador Tyler Johnston, Global Styling Ambassador Richard Ashforth en Styling Ambassador Joana Neves - deze creatieve geesten komen twee keer per jaar samen om de seizoensgebonden Essential Looks-collecties van Schwarzkopf Professional te produceren, welke altijd hoog worden geacht binnen de branche.

 

 

"Kleur heeft de kracht om zelfvertrouwen te geven. Daarom moet ik 100% kunnen vertrouwen op de resultaten van mijn kleur. Met IGORA ROYAL kan mijn creativiteit als kleurexpert los gaan; wit haar wordt perfect bedekt; kleur wordt gelijkmatig verdeeld, en de levendigheid is briljant!"

– Lesley Jennison

 

Recentelijk heeft Lesley gewerkt in de wereld van brunettes. Het assortiment van IGORA COLOR10 is uitgebreid uit met zes natuurlijk ogende, koele donkerbruine tinten, voor trendy kleuren die slechts 10 minuten hoeven in te werken. En, geïnspireerd op het stadsleven in een buitenwijk in contrast met de natuur heeft Lesley ook samen met IGORA een palet van koele bruine tinten geïntroduceerd - geschikt voor duale toepassing - die het haar een subtiele en minimalistische gloed geven, IGORA Earthy Clay en Ashy Cedar.


“Ik ben gewoon dol op de moderne looks die de nieuwe IGORA Earthy Clay en Ashy Cedar tinten geven. Ze zijn subtiel en cool, echt mooi om mee te werken en een volledig nieuwe kijk op neutrale bruintinten ... de hele IGORA ROYAL-portfolio is voor mij een perfecte wereld van kleuren. "

– Lesley Jennison

 

Voor creatieve kleurinspiratie, bekijk je nu Lesley's uitgebreide portfolio op Instagram: @lesleyjennison en voor uitgebreide productkennis en knowhow over kappers zorg je ervoor dat je een geregistreerde gebruiker bent op de ASK Education eAcademy: ask-elearning.com.


LEES MEER: