Neutralisatie met GOODBYE ORANGE en GOODBYE YELLOW

Zeg maar dag tegen ongewenste tonen!

 

Naarmate de trend voor oplichting blijft groeien, neemt ook de behoefte aan een breder scala aan neutralisatiebehandelingen toe - voor zowel de lichtere als de donkere basis.

 

Regelmatig thuisonderhoud of een kleurcorrectiebehandeling in de salon zijn een vereiste, 'neutralisatie' is een gemeengoed in de wereld van blondines, waar koelere tinten vaak wenselijker zijn. Donkerder haar heeft echter ook behoefte aan neutralisatie, waarbij oranje ondertonen zichtbaar kunnen worden na het oplichten.

 

Voortbouwend op het 'toning no toner'-concept bieden onze sterk gepigmenteerde GOODBYE YELLOW en GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Washes een unieke neutralisatie, ongeacht de basis:

 

GOODBYE YELLOW Neutralizing Bonding Wash:

Offset anti-gele tinten in de lichte tot medium blonde basis!

 

Neutralisatie met GOODBYE ORANGE en GOODBYE YELLOW

De gekalibreerde pigmentcombinatie van paarse en blauwe directe kleurstoffen is geformuleerd om ongewenste gele ondertonen te neutraliseren terwijl het haar zacht wordt gereinigd met de geïntegreerde Bonding Technology.

 

Bekijk de GOODBYE YELLOW back wash behandeling in actie:

 

 

GOODBYE Orange Neutralizing Bonding Wash:

Ga oranje tinten tegen in de donkere basis!

 

Neutralisatie met GOODBYE ORANGE en GOODBYE YELLOW

De gekalibreerde hoeveelheid blauwgroene kleurstof is geformuleerd om ongewenste oranje en rode ondertonen te neutraliseren, terwijl het haar zacht wordt gereinigd met de geïntegreerde Bonding Technology.

 

Zie hoe eenvoudig het is om een back wash behandeling uit te voeren met GOODBYE ORANGE:

 

 

Zowel in onze GOODBYE YELLOW als GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Washes gebruiken we een unieke veganistische formule, aangepast tot een pH-waarde van 4,5 voor een effectieve neutralisatie met langdhoudende resultaten - vrij van SLS/SLES-sulfaat*.

 

*SLS/SLES Sulfates = Sodium Laurel Sulfate & Sodium Laureth Sulfate

 

GOODBYE YELLOW en GOODBYE ORANGE Gebruik:

Voor kappers bieden we met GOODBYE YELLOW en GOODBYE ORANGE de mogelijkheid voor eenvoudige en snelle toning-behandelingen in de salon met gepigmenteerde verzorging, ideaal voor neutraliseren, pre-toning of kleurcorrecties. Thuis bieden ze de perfecte oplossing voor tonale onderhoud, 1-2 keer per week.

 

Tip van de expert: GOODBYE YELLOW en GOODBYE ORANGE Neutralizing Bonding Washes zijn intensief gepigmenteerde shampoos, daarom is de inwerktijd de sleutel tot het bereiken van de gewenste resultaten. Afhankelijk van de haarbasis en de conditie kan een te lange inwerktijd het kleurresultaat veranderen in een paarse of groenachtige/blauwachtige ondertoon. Om deze ongewenste ondertonen te verwijderen, wast u het haar gewoon met BC Bonacure Deep Cleansing Shampoo.

 

Waar kan ik er meer over lezen?

Bereik het maximale succes, vergaar deskundige kennis en ontgrendel exclusieve trainingsmogelijkheden met de ASK Education eAcademy, het is GRATIS om je te registreren, dus waar wacht je nog op? Bezoek ask-elearning.com voor meer!

 

LEES MEER: