#TogetherWeStand

#TOGETHERWESTAND

 

#TOGETHERWESTAND bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.

 

In wat ongetwijfeld een zorgwekkende tijd is, wilden we onze gewaardeerde klanten laten weten dat we er voor jou zijn!

 

Een salon is meer dan alleen haar diensten; naast het handgemaakte mooie haar, zijn kappers ook vrienden en therapeuten. Kappers zijn er om de grote gebeurtenissen in het leven te helpen vieren; het opbouwen van vertrouwen in goede en slechte tijden. Binnen de lokale gemeenschappen koesteren kappers langdurige relaties met hun klanten – altijd voor hen aanwezig als het erop aankomt.

 

Maar deze laatste weken hebben ons Perfecte leven, onze Realiteit, op z'n kop gezet. De wereld zal waarschijnlijk nooit helemaal hetzelfde zijn voor velen van ons. We begrijpen dat onze klanten binnen hun salon voor ongekende uitdagingen staan en we hopen met heel ons hart dat jullie niet overweldigd worden door de onzekerheden die ons te wachten staan.

 

We kunnen alleen slagen door samen te staan – jij als trotse, creatieve kapper en wij, als een team van top professionals, toegewijd aan jouw welzijn, toegewijd omjou te helpen te blijven doen waar je van houdt – het creëren van PRACHTIG HAAR!

 

Als jouw vertrouwde partner zullen we er alles aan doen om je te voorzien van de allerbeste zakelijke ondersteuning om je door deze crisis heen te helpen, en je te voorzien van een bron van informatie en inspiratie via onze website, apps en sociale kanalen.

#TogetherWeStand

Gezondheid & Veiligheidondersteuning

De recente uitbraak en verspreiding van COVID-19 heeft ertoe geleid dat de salons zijn gesloten als gevolg van wettelijke richtlijnen over sociale afstand (1,5-2 meter). Nu de salons weer opengaan voor het bedrijfsleven zijn hogere niveaus van hygiëne en aanvullende normen voor gezondheid en veiligheid nodig om het vertrouwen en de loyaliteit van de klanten weer op te bouwen. Procedures die gebruik maken van items zoals scheermessen, scharen, kammen, tondeuses en haarspelden zijn al geclassificeerd als procedures met infectierisico's, omdat deze items per ongeluk de huid kunnen doorboren. Huidinfecties op de hoofdhuid en in de nek kunnen worden verspreid door middel van kappersprocedures.

Gezondheid & Veiligheidondersteuning

Dit document heeft tot doel een reeks aanbevelingen te doen om de normen voor kapsalons te verhogen. Deze omvatten de toepassing van de beste hygiëneprocedures voor de hygiëne van het personeel, de reiniging van de uitrusting, de reiniging van de lokalen en de gezondheid en veiligheid op de werkplek.

Gezondheid & Veiligheidondersteuning

Creatief support: Instagram Live

Volg @schwarzkopfpro op Instagram & je zal nooit een sessie missen!

Instagram April
Instagram May

Fincancieel Support: Help Your Salon

De uitbraak van het Coronavirus blijft het leven op vele manieren beperken en beïnvloeden, salons zijn gedwongen te sluiten omdat ze zowel het welzijn van hun kappers als van hun klanten op de eerste plaats zetten; dit betekent dat voor velen de inkomstenstroom momenteel nul is. Wij zijn solidair met de wereldwijde kappersgemeenschap en werken hard om deze te ondersteunen, te behouden en te inspireren. Een van de manieren waarop we dit doen is via het HelpYourSalon.com Hairdresser Support Initiative.

 

De Kapper Solidariteitscampagne werkt samen met HelpYourSalon.com om een gratis platform te bieden voor de verkoop van vouchers; ontworpen om bedrijven, zoals salons en zelfstandige kappers, te helpen om de sluiting te overleven met de middelen om een onmiddellijke cashflow te genereren. Het opzetten is snel en eenvoudig:

Help Your Salon
Stap 1

1. Registreer op helpyoursalon.com
Jouw registratie neemt slechts twee minuten in beslag – er is geen onlineshop nodig

Stap 2

2. Registreer op Paypal
De verkoop wordt rechtstreeks naar jouw Paypal-account overgemaakt

Stap 3

3. Maak een voucherlink aan
Je bepaalt zelf welke prijs en service jouw voucher bevat

Stap 4

4. Deel jouw link met klanten
Deel je voucher op Social media – via Instagram, WhatsApp of Facebook!