Aan het woord: Ambassadeurs

AMBASSADEURS

 

Voor zijn op de laatste trends en voldoen aan de behoeften van een steeds geavanceerder klantenbestand vraagt volledige toewijding en creativiteit. Onze global Ambassadors combineren de flair, de visie en creativiteit die je enkel verwacht van de beste stylisten en kleurspecialisten ter wereld. We zijn dan ook fier om samen te mogen werken met een internationale toplijst van kappers en haarexperten.

 

Kijk verder en ontdek meer over onze ispirerende en visionele ambassadeurs.

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair
Tyler Johnston

TYLER JOHNSTON - EDITORIAL

 

@tylerjohnstonhair

 

In de concurrentiële wereld van haar en mode, maakt Tyler Johnston op onnavolgbare wijze heel wat indruk door het combineren van techniek, zijn 'street attitude' en een avontuurlijke creativiteit. Zijn werk is onmiddellijk herkenbaar op de pagina's van veel van 's werelds meest gevierde internationale kwaliteitsmagazines, net zoals zijn veel besproken kapsels voor privéklanten, zoals David en Victoria Beckham, Cate Blanchett en Lilly Allen.

 

Hij begon als stylist bij Vidal Sassoon in het creatieve Manchester van de jaren '80. Hij klom al snel op de ladder bij Sassoon, wat leidde tot een verhuizing naar Londen, waar hij Art Director werd van het prestigieuze salon op Knightsbridge. Tyler bleef zes jaar in deze hoge functie, werkte aan de seizoencollecties van Sassoon en aan tv-reclame, voor hij ermee ophield om zich aan een freelancecarrière te wagen. Ondertussen is hij de meest gewaardeerde stylist in de industrie.

LESLEY JENNISON - COLOUR

 

@lesleyjennison

 

Lesley begon haar carriere in 1984 bij een gerenommeerde kappersschool en bracht 18 maanden rondom de wereld door bij shows, seminars en advertising. Vervolgens sloot Lesley zich aan bij de geweldige Real salon, waar zij het haar van de high-profile klanten zoals Gwyneth Paltrow en Elle Macperhson verzorgde.

 

Haar radicale visie en gevoel voor kleur nam haar van Vidal Sassoon naar global herkenning en maakte van haar het gezicht van stralende kleuren. Lesley, die altijd goed gekleed gaat, heeft ook aan modeshows gewerkt van John Richmind, Raf Simons en Alexander McQueen.

Lesley Jennison


Richard Ashforth

RICHARD ASHFORTH - STYLING

 

@richardashforth

 

Bekend voor zijn creativiteit en uitzonderlijk oog voor detail, wordt Richard Ashforth wereldwijk erkend als een van de beste stylisten van de UK. Zijn geloof is eenvoudigweg het individu in de kijker te zetten door zijn "beauty first" aanpak. Hij begon zijn carrière bij Vidal Sassoon, daarna in 2005 richtte Richard zijn eigen internationale kappersmerk, SACO, op met academies en salons in de hele wereld. Het betekent 'succes' in het Japans maar SACO betekent ook 'detail' - dit sluit perfect aan bij Richard's precise stijl!

 

Hij werkt regelmatig samen met de grote namen uit de internationale modewereld, van talloze Fashion Week show tot fotoshoots met Peter Lindbergh, David Bailey en de Amerikaanse & Britse Vogue. Daarenboven heeft hij zijn eigen guerilla-style haarshow opgezet - NOISE - een underground event dat de wereld rondreist en altijd nieuwe energie en en suspens brengt in de snel veranderende wereld van de kappersindustrie.

ANTONY WHITAKER - BUSINESS

 

@growmysalonbusiness

 

Antony is een veelvuldig onderscheiden kapper, showman, leraar, motivator en succesvol ondernemer en auteur. Hij staat al dertig jaar aan de top van de kapperswereld en vakopleidingen. Hij werd onder meer bekroond met de Grand Trophy van de Professional Press Association en hij is twee keer uitgeroepen tot Australisch ‘Hairdresser of the Year’; hij heeft onderscheidingen ontvangen voor marketing, salondesign, fotografie, salonteams en opleidingen.

 

Als Global business ambassadeur voor Schwarzkopf Professional deelt Antony nu zijn passie, ervaring en inzichten met een wereldwijd publiek. Antony’s presentaties komen recht uit zijn hart. Ze getuigen van passie en zijn inspirerend en emotioneel het zij.

Antony Whitaker - Business