Aan het woord

AAN HET WOORD

Dynamisch, verfijnd en inventief, de kappersbranche staat nooit stil. Creativiteit en technische uitmuntendheid vormen de kern van wat we doen en we willen inspireren door het meest opwindende, door kappers gedreven, globaal bedrijf te zijn met uitstekende innovaties en persoonlijke diensten voor salons.

 

Schwarzkopf Professional blijft voortbouwen op 120 jaar reinventing hair, rethinking hair colour, redefining hair trends, revolutionising education, reboosting salon success and reinforcing partnerships… omdat "uw succes ons succes is"!

Schwarzkopf Professional
Simon Ellis - International Creative Director

SIMON ELLIS

INTERNATIONAL CREATIVE DIRECTOR

 

@thesimonellis

 

Wat is er zo speciaal aan het kapeprsvak?

 

Kappers denken in termen van ervaring, niet in producten of categoriën. Als authentieke en lange termijn partner willen wij laten zien dat wij echte, relevante en duurzame producten en diensten leveren om de dagelijkse taken te ondersteunen. We doen wat onze kappers en hun klanten willen, en niet wat wij willen!

 

Dit is het bewijs van onze 'Parntership Approach' met onze kappers en zijn klanten - onze gezamelijke klant - omdat wij weten dat een tevreden klant ons bewijs is van onze gezamelijke succes!

 

Om onze kappers enthousiast te maken, moeten we op een duidelijke manier communiceren waarbij er een balans gevonden wordt tussen de juiste toon en diensten waarmee ze echt dagelijks mee kunnen werken.

Ambassadeur Tyler Johnston

TYLER JOHNSTON

GLOBAL AMBASSADEUR

 

@tylerjohnstonhair

 

Hoe zou jij jouw rol als Global Ambassadeur bij Schwarzkopf Professional willen omschrijven?

 

Mijn taak als SKP Global Ambassador is intrigerend, uitdagend en waardevol. Met behulp van Essential Looks, en het beeld wat ik hiermee creëer, kan ik kappers inspireren en motiveren over de hele wereld. Het is een fantastische job. Ik wil stylisten aanmoedigen om hun eigen creativiteit uit te dagen en om nooit te blijven stilstaan.

 

Geeft Schwarzkopf Professional jou creatieve vrijheid?

 

Het kappersvak is een manier om mijn eigen visie te uiten. SKP is een intrigerende wereldwijde bedrijf waqarbij ik mijn grenzen kan opzoeken. Ik zoek graag de grenzen van mijn eigen creativiteit op. Ik denk dat SKP nooit stil staat.

Lesley Jennison - Global Colour Ambassadeur

LESLEY JENNISON

GLOBAL COLOUR AMBASSADEUR

 

@lesleyjennison

 

Hoe zou jij jouw rol als Global Ambassadeur bij Schwarzkopf Professional willen omschrijven?

 

Als global colour ambassador voor Schwarzkopf Professional ben ik toegewijd om te blijven zoeken naar nieuwe trends en innovaties voor het kleuren van haar. Ik ben gezegend om met mijn kennis vele kappers over de hele wereld te inspireren. Daarom heb ik een sterk geloof en passie voor educatie in de kappersindustrie, wat me dan ook weer stimuleert om steeds een stap voor te zijn.

 

Geeft Schwarzkopf Professional jou creatieve vrijheid?

 

Het hoogtepunt van mijn carrière tot nu toe is de dag waarop ik voor Schwarzkopf Professional ben beginnen werken en mijn betrokkenheid met Essential Looks. Steven Hogan gaf mij complete creatieve vrijheid om technieken te ontwikkelen waarbij wij buiten onze comfort zone moeten denken, maar die wel gebruiksvriendelijk blijven.

Antony Whitaker - Global Business Ambassadeur

ANTONY WHITAKER

GLOBAL BUSINESS AMBASSADEUR

 

@growmysalonbusiness

 

Hoe zou jij jouw rol als Global Ambassadeur bij Schwarzkopf Professional willen omschrijven?

 

Ik zie mijn rol bij Schwarzkopf Professional tweevoudig. Als eerste, om de stem van de 'echte kapper en saloneigenaar' te vertegenwoordigen zodat ik de echte behoefte van kappers kan realiseren. Daarnaast om motiverende business seminars te ontwikkelen en te presenteren aan kappers waar ook ter wereld.

 

Waarom ben jij zo gepassioneerd over het kappersvak?

 

Dit is wat ik doe, en ik geloof dat wat je ook doet, je er 100% achter moet staan en je je er volledig voor moet inzetten. Als gezicht van een merk moet je gepassioneerd kunnen vertellen over wat je doet. Daarnaast is de 'business' kant van het kappersvak iets wat vele jonge kappers onderschatten, het is een ongelofelijk creatief en intensief proces is om een bedrijf te starten en een team samen te stellen. Met passie maak je het verschil!

Richard Ashforth - Global Styling Ambassadeur

RICHARD ASHFORTH

GLOBAL STYLING AMBASSADEUR

 

@richardashforth

 

Hoe zou je je rol als Global Ambassador voor Schwarzkopf Professional omschrijven?

 

Als Global Styling Ambassador voor Schwarzkopf Professional geloof ik dat styling en creativiteit hand in hand gaan. Ik werd onmiddellijk verliefd op de ambacht/kunst van het kappersberoep en die toewijding duurt al langer dan 20 jaar. Ik heb altijd nieuwe ideeën. Deze rol geeft mij de kans om mijn passie voor de industrie uit te drukken, terwijl ik anderen kan inspireren om hun creatieve grenzen te verleggen.

 

Geeft Schwarzkopf Professional je veel creatieve vrijheid?

 

Met de OSiS+ range is er echt geen limiet op mijn creativiteit bij Schwarzkopf Professional. Wij als kappers moeten spelen met vormen, experimenteren met texturen en onze ideeën verder ontwikkelen. We moeten onze creativiteit elke dag uitdrukken en dit betekent dat we de juiste producten bij de hand moeten hebben en het juiste platform om dit te kunnen doen.