Aan het woord: Kappers

AAN HET WOORD: KAPPERS

Wij zijn jullie professionele partners en met onze Professional Partner Services onderscheiden wij ons. Geheel gericht op jou geven wij jou de juiste tools bij iedere stap in je carriere.

 

Bij Schwarzkopf Professional zijn wij gepassioneerd over wat wij doen, over de mensen, producten, haar, nieuwe looks creëren en het vormen van partnerships - Maar neem dit niet alleen van ons aan, luister ook naar wat onze kappers te zeggen hebben...

 

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair

WAT KAPPERS VAN SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VINDEN

Schwarzkopf Professional is meer dan een merk alleen en onze partnerships gaan verder dan een pure zakelijke relatie - Wij zijn er voor onze kappers, voldoen aan de dagelijkse behoefte en moedigen innovatie aan. Wij leven in het nu en brengen jou graag nieuwe dingen die jou inspireren. Bekijk de inspirerene testimonials om te horen wat onze partners zeggen over Schwarzkopf Professional.

WAT KAPPERS DENKEN OVER ASK EDUCATIONS

 

Een van de beste uitdrukkingen die wij ooit hebben gehoord is dat je nooit uitgeleerd raakt - "Op het moment dat je denkt dat je uitgeleerd bent, eindigt je carriere." Hier zijn wij het volledig mee eens en daarom draait alles om educatie bij Schwarzkopf Professional. Wij begeleiden je graag bij iedere stap in je carriere. Met vele mogelijkheiden ter beschikking waaronder ASK Education, seminars, training workshops en veel meer investeren we ook in jou, als onze partner de kapper.

WAT KAPPERS VINDEN VAN DE HARIDRESSING AWARDS

De hairdressing awards brengen de hele kappersindustrie bijeen. De mogelijkheid wordt gecreëerd om creativiteit te delen, vaardigheden te demonstreren en uiteindelijk jou naar een hoger niveau te bregen op kappersgebied. Bij het winnen van, of zelfs al genomineerd worden voor een award, zal jouw salon een imago krijgen, waarbij de standaarden worden verhoogd, de mogelijkheden toenemen en je meer waardering zult krijgen.

"Het is werkelijk fantastisch hoeveel werk hierin is gestopt... Hiermee laten ze zien dat het kappersvak meer te bieden heeft, wat echt fantastisch is." CHRAIG CHAPMAN - Afro kapper van het jaar 2012.