COLOR BLENDER

MUST-HAVE TOOL VOOR COLORISTEN!

Color Blender Brush With Flower
Blog Color Blender

Het kleuren van haar in 2020 is creatiever dan ooit tevoren.

Met de hand aangebrachte top lights, glanzende dieptes, aanzet schaduw, tonificerende tinten en knallende contrasten – en als het op kleur aankomt, kan alles!

Hier komt Schwarzkopf Professional's Global Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) om de hoek kijken. Vliegend over de wereld, de tijdgeest lezend, grote ideeën bedenkend om haar ervaringen te delen met doortastende kleurspecialisten en Schwarzkopf Professional. Lesley's baanbrekende innovatie – The Color Blender Tool – is gemaakt in samenwerking met Schwarzkopf Professional om uit de vrije hand kleurresultaten te maken, naadloos en probleemloos

"Ik had het oorspronkelijke idee van contourgereedschap dat in huidverzorging werd gebruikt – en zelfs op het haar maakt het alle meng- en schaduwtechnieken een miljoen keer gemakkelijker, en het is zo veelzijdig – kleurspecialisten kunnen een perfecte balayage, root shadow, feathering – alle technieken doen – zonder over de overlapping te hoeven vegen... Het is heel gemakkelijk vast te houden en maakt moeiteloos tijdrovende kleureffecten... Plus, waar kleuren samenkomen, geeft het een heel zacht effect, dat er heel modern uitziet."
GEÏNTRODUCEERD DOOR SIMON ELLIS (@thesimonellis)

NIEUWE INNOVATIE: COLOR BLENDER

#colorblender

You need to accept cookies to play this video

“We hebben een prachtige nieuwe kleurtool… The Color Blender. Het is een aangepaste spons; hij staat onder een hoek en de dichtheid van de spons is absoluut cruciaal.

Het vervangt het penseel niet, maar wat het wel mogelijk maakt, is om meerkleuren te gebruiken en ze samen te voegen zonder lijnen... Het is de volgende trend in het moderne kleuren..."

Simon Ellis
@thesimonellis
Simon Ellis Black and White Portrait
Lesley Jennison Using Color Blender

"Er zijn zoveel manieren om de Color Blender te gebruiken, ik gebruik hem om een diepere kleur bij de wortels te mengen tot een zachtere, lichtere kleur aan de uiteinden. Het is de gemakkelijkste manier om deze techniek uit te voeren...

Het is gemakkelijk voor mij om van aanzet tot aan de uiteinden te mengen, maar ik kan er ook voor zorgen dat er een volledige verzadiging is van de wortels tot de punten en helemaal er tussenin. Voor mij is het een winnaar."

Lesley Jennison
@lesleyjennison
OP ZOEK NAAR MEER INSPIRATIE?

LEES DAN OOK DIT