Creating Tomorrow's Hair Today

Creating Tomorrow's Hair Today

Essential Looks Collection 1:2019

 

De haar- en modetrend van dit seizoen draait om beweging, emotie en zelfexpressie, 10 actuele looks zijn geinspireerd op drie voorhoede trends, allemaal samengesteld dankzij creativiteit en ware individualiteit.

 

Co-lab blijft belangrijk en we werken nog steeds samen met Global Hairdressing Influencers en ambachtsmeesters om je een authentieke collectie te bieden die de belangrijke trends representeert en authenticiteit voorop stelt.

 

“We zien Essential Looks als een richtlijn, niet als een opdracht. Alles is goed zolang jij je maar goed voelt. Schoonheid is niet langer in het oog van de toeschouwer. De volgers en likes zijn geen maatstaaf meer: JIJ bent de prioriteit."

 

Schwarzkopf Professional International Creative Director, Simon Ellis

Feminine Active

Feminine Active

 

Denk aan streetstyle waar de modetrends van de straat naar de catwalk gaan en andersom.

 

Deze trend brengt nieuwheid op het kantoor, in restaurants, bij cocktailparty’s of clubs. Athleisure wordt vrouwelijker en is gekenmerkt door een transparante samenstelling, zachtere kleuren, asymmetrische coupes en decoratieve elementen. Jurken en trainers. Formele pakken met slippers. Trainingspakken met hakken. Goede sporten. Geen zweet. Undone do’s. Minimale make-up. Maximaal plezier. Wees een dame, waar je ook gaat.

Luxe Vibe

Luxe Vibe

 

The 80s style keert terug! Hoog volumineus haar en balayage contour wordt toegepast.

 

Je zult onmiddelijk verliefd raken op deze trend. De krachtige glamour-look is merkelijk, moedig, blond, intelligent en onbezonnen: veel volume en flinke balayage-contouren worden toegepast aan grotere silhouetten met bredere schouders, neondetails worden toegevoegd om een echte statement mogelijk te maken. Zo kleedt je echt als iemand in de 80ies. Deze stijl beduidt zelfvertrouwen en charisma dankzij looks die zowel casual als comfortabel zijn. Je zult de ruimte verblinden en vrolijker maken dankzij de combinatie van majestueus haar, een frisse persoonlijkheid en vrolijke stemming. Je bericht is altijd te horen - ook al wordt het gefluistert.

Self-Made Youth

Self-Made Youth

 

Of het nou gaat om wat je draagt of je haar: "never say never" en "everything goes", vat deze trend perfect samen.

 

Deze trend is vol met expliciete inhoud. Self-Made Youth is de limited edition van de volgende generatie. Sterke geest. Pop and politics. Sociale betrokkenheid. Edginess en empatie. Non-follower. Ik ben mijn eigen merk, maar ik ben niet getekend door het merk. Geen likes? Dat maakt niets uit. Vierlettige woorden — zoals haar — zijn een uitdrukking van onszelf. Uniek. Verschillend. Updated op je gezicht. Wees niet tevreden met het onvolledige. Ga de obstakels voorbij, denk anders en blijf nieuwsgierig naar originaliteit. Wat is de volgende stap?