Shaping Futures

SHAPING FUTURES

Levens veranderen door haar kappen

 

Shaping Futures geeft benadeelde kinderen een mooiere toekomst door hen de kunst van het haar kappen aan te leren. Wat in 2008 startte als een lokaal Japans project met Cambodjaanse straatkinderen, groeide in 2010 uit tot het globaal initiatief Shaping Futures, mede dankzij de partnership van Schwarzkopf Professional met SOS Kinderdorpen, een non-profit organisatie.

Vrijwillige teams van partner salons hebben hun kennis en expertise gedeeld met benadeelde jongeren in vijfentwintig landen. Voor de armste gemeenschappen lijkt eender welk onderwijs onbereikbaar, waarbij kinderen vaker werken dan naar school gaan. 

SHAPING FUTURES TRAININGEN

Shaping Futures geeft deze jongeren de kans om een waardevol beroep gratis te leren, zodat ze de kans krijgen om een zelfstandig leven op te bouwen met toegang tot de arbeidsmarkt om een goed inkomen te verdienen.

 

Vijf trainingen gidsen de jongeren door de basics van haar kappen. Aangezien we echt een blijvend verschil willen maken voorzien we follow-up stages, ondersteuning, leercontracten en verzekeren we dat iedere student de mogelijkheid heeft om deze kans volledig te benutten en zo zelfstandig kapper kan worden.

DONEER NU

Dankzij de samenwerking van bekende kapperscholen overal ter wereld, worden er extra beurzen aangeboden aan Shaping Futures jongeren om de duurzaamheid van dit project op lange termijn te garanderen.

Doneer Nu