Kappersnieuws van Schwarzkopf Professional

NIEUWS

Blijf snel en scherp op de hoogte.

Schwarzkopf Professional brengt u het laatste nieuws, evenementen en alles wat er in de kapperswereld gebeurt. Of we nu de populairste trends in onze nieuwste Essential Looks-collectie laten zien, u een van onze fantastische productlanceringen aanbieden of een opwindende nieuwe salonpartner aankondigen, u vindt hier alles wat u nodig heeft - vergeet niet om regelmatig opnieuw te kijken voor de laatste ontwikkelingen! 

Schwarzkopf Professional Nieuws
BC Sun Protect

ENJOY TOMORROW’S SUMMER GLOW TODAY WITH BC SUN PROTECT

Voor de meeste mensen is de zomer hun favoriete tijd van het jaar, maar voor het haar kan dit een van de moeilijkste seizoenen zijn; zonneschijn, zeezout, chloor en warmer weer leiden tot droge haarlokken en vaak tot een moeilijk hanteerbaar kapsel...

 

Niettemin, hulp is onderweg, dankzij de onlangs vernieuwde BC Sun Protect haarverzorgingslijn!

 

De nieuwe BC Sun Protect is speciaal ontwikkeld voor het beschermen, reinigen en behandelen van alle haartypes vóór, tijdens en na blootstelling aan de zon. De formule, een mengsel van exotische ingrediënten - zoals de hydraterende Buriti-olie uit de waterrijke gebieden van de Amazone en de Sea Algae Extract - beschermt, voedt en maakt het zonovergoten haar mooi, zodat zonaanbidders slechte haarconditie en kleurvervaging kunnen temmen, en er 24/7 geweldig uit zien!

 

Bekijk vandaag nog het volledige BC Sun Protect-assortiment.

CREATE TOMORROW'S COLOUR VIBRANCY TODAY

Hier bij Schwarzkopf Professional, streven we er continu naar om hoogwaardige en veelzijdige producten af te leveren. Nu kunnen we dankzij innovatieve nieuwe technologiën en formule nog meer doen met het nieuwe demi-permanente IGORA VIBRANCE assortiment!

 

Deze vernieuwende en hydraterende demi-permanent haarkleuring – met een vloeibare formule die in een gel of crème kan veranderen – zorgt ervoor dat klanten MEER kunnen verwachten en dat kappers MEER kunnen doen…

 

…MORE Performance, MORE Convenience, MORE Versatility, MORE Choice!

 

Het Moisture Protecting Complex met AQUAXYL™ Technologie controleert het hydratatieniveau van het haar van binnenuit om de intern structuur van elke haarvezel te stabiliseren. Dit beschermt tegen haarbreuk en creëert een blank canvas voor een gelijkmatig kleurresultaat, met een levendige schijn!

 

Het assortiment bevat nu 68 IGORA VIBRANCE kleurtinten, inclusief IGORA VIBRANCE Clear 0-00; een niet-gepigmenteerde formule die op zichzelf gebruikt kan worden als een gloss-upgrade, na elke kleurservice, of om IGORA VIBRANCE tinten te verdunnen om de diepte en intensiteit te verminderen en om pastel tonen te creëren.

 

Voor klanten die een frisse look willen proberen zonder dat deze permanent is, biedt IGORA VIBRANCE MEER salon business mogelijkheden dankzij persoonlijke services…

 

Ontdek de veelzijdige looks van IGORA VIBRANCE vandaag!

IGORA VIBRANCE
OSiS+ Session Label Memory Net

ONTDEK EEN NIEUW TYPE HOLD MET OSiS+ SESSION LABEL MEMORY NET

Kappers en klanten kunnen nu een nieuw type hold ontdekken nu het OSiS+ Session Label merk zijn nieuwste stylingheld in zijn portfolio mag verwelkomen: OSiS+ Session Label Dry Memory Net.

 

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net is een super geconcentreerde haarspray, die onmiddellijk droog is, maar toch volledig herwerkaar is. Deze innovatieve nieuwe generatie haarsprays houden het haar doorkambaar, terwijl het zijn vorm behoudt - perfect voor kappers die de ultieme onzichtbare styling willen bekomen.

 

Voor een flexibele, maar duurzame hold - met een ultra langhoudend memory effect - spuit het slimme spraysysteem de hooggeconcentreerde formule op het haar in een unieke manier voor een compleet nieuw type hold. Microscopisch fijne druppels haarspray drogen onmiddellijk op, terwijl ze een extreem fijn en flexibel net vormen op het haar voor een duurzame controle. Plus, dankzij de geconcentreerde formule, is er minder product nodig om hetzelfde niveau van hold te bereiken vergeleken met een conventionele haarspray.

 

"OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net spray zal de manier veranderen waarop je stylt. Het is een ultra droge, super geconcentreerde formule die onmiddellijk droogt en de hele dag opnieuw bewerkt kan worden. Super Dry Memory Net werkt net zoals een extra hold haarspray maar voelt aan als een lichte haarspray. Een product dat alles kan!"

 

– Schwarzkopf Professional Global Session Ambassador, Tyler Johnston

 

Bekijk vandaag nog het styling potentieel van OSiS+ Session Label Memory Net!

IGORA #ROYALTAKEOVER LUCID NOCTURNES

2018 is het jaar geweest van de co-labs van Schwarzkopf Professional! Na de opening van ons IGORA ROYAL colour labs hebben we reeds twee fantastische IGORA #RoyalTakeOver samenwerkingen gezien - Dusted Rouge en Disheveled Nudes.

 

Nu is het tijd voor Schwarzkopf Professionals North American Colour Directeur, Rossa Jurenas (@rossajurenas) en Californische colour-trendsetter, Linh Phan (@Bescene) om de nacht terug te claimen met hun Lucid Nocturnes tinten.

 

Lucid Nocturnes is een collectie van zes diep sensuele, sterk gepigmenteerde middernachttinten met een punky twist en stralende finish. De gecombineerde creatieve invloed van zowel Rossa Jurenas en Lihn Phan hebben de weg vrijgemaakt voor een moderne interpretatie van donkere tonen met gothic nuances en schitterende contrasten.

 

Duik in de Lucid Nocturnes collectie en raak geïnspireerd door onze laatste nieuwe samenwerking van ons colour lab!

IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS: #REDEFINING YOU COLLECTIE

Alle blikken zijn gericht op de nieuwe haar- en fashioncollectie van Schwarzkopf Professional's 2:2018 Essential Looks Collectie; Dit seizoen staat helemaal in het teken van het individu wanneer Schwarzkopf Professional het YOUniverse viert met een speciale MAKEOVEReditie...

 

Dankzij de Schwarzkopf Professional samenwerking met wereldwijd bekende influencers en internationale haarguru's - gecombineerd met een digitale aanpak - is deze Essential Looks Collectie helemaal Redefining voor de manier waarop kappers en klanten omgaan met de laatste haar- en modetrends.

 

De collectie van dit seizoen zet 6 adembenemende looks in de kijker verdeel over 3 trends:

 

#globaltribe gaat helemaal over het individu en ziet mensen van allerlei afkomsten oosterse invloeden met een folklore twist zich eigen maken.

 

#newformal heeft een eigentijdse kijk op powerdressing en strikte styling met oversized silhouetten, heldere colourblockings en een zeer nauwgezette kniptechniek.

 

#lucidnocturnes zet de kracht van de Co-Labs verder doordat twee extra stercoloristen verleidelijke midnightkleuren, die stralen in de nacht, herinterpreteren.

 

Het is tijd om het YOUniverse te ontdekken in onze #REdefining YOU Collectie!

ERVAAR ONZE MEEST DOELTREFFENDE HERSTELFORMULE OOIT

BC Fibre Clinix beantwoordt de nood van een volledig personaliseerbare salon ervaring die geschikt is voor alle haartypes. De Triple Bonding en C21 technologie in Fibre Clinix, gecombineerd met een nieuwe serie van hyper-personaliseerbare boosters, laat kappers toe om op maat gemaakte salonservices aan hun klanten aan te bieden.

 

Kappers kunnen gemakkelijk het haar van hun klanten REINIGEN, VERZORGEN en BOOSTEN om de haarvezel fundamenteel terug te transformeren naar perfect gezond onbehandeld haar*.

 

REINIG met BC Fibre Clinix shampoo
Deze reinigt alle haartypes zacht maar effectief en bereidt de haarstructuur voor op een gepersonaliseerde BC Fibre Clinix behandeling.

 

VERZORG met BC Fibre Clinix Tribond Treatment voor fijn haar of voor dik haar
Deze twee maskers herstellen de haarstructuur aan de binnenkant voor verbeterde weerstand en kracht en aan de buitenkant door het haar te verzegelen voor een betere doorkambaarheid en glans.

 

BOOST met uw BC Fibre Clinix Booster
Ontwikkeld met BC Bonacure's uniek geconcentreerde technologie geïnspireerd op huidverzorging, wordt elke BC Fibre Clinix Booster vermengd met het BC Fibre Clinix Tribond Masker om een unieke en persoonlijke oplossing te creëren die schade aan het haar aanpakt.

 

De nieuwe generatie bonding technologie in BC Fibre Clinix verhoogt elasticiteit en weerbaarheid voor haar dat tot 10x sterker is** - kappers en klanten kunnen beide #BelieveinConfidence!

 

*Biophysisch kamtest van medium ontkleurd haar vs onbehandeld haar
**vs onbehandeld haar

BC Fibre Clinix
BC Bonacure Website

BELIEVE IN CONFIDENCE MET DE NIEUWE BC BONACURE WEBSITE

Het is tijd om de nieuwe BC Bonacure te ontdekken en de nieuwe BC Bonacure website te exploreren.

 

Duik in wereld van Hair Care en vind de perfecte behandelingen, aangepast aan elk haartype. Met baanbrekende Micellaire Technologie zal deze nieuwe range met skincare ingrediënten het vertrouwen geven om er mooi uit te zien en je mooi te voelen.

 

Leer onze influencers kennen terwijl ze hun haircare geheimen en dilemma's delen en onze nieuwste BC producten testen. Caroline Silta, Alexandra Pereira, Sendi Skopliak en Juli Mery geven ons inzicht in wat schoonheid voor hen betekent en waarom hun haar hen zelfvertrouwen geeft.

 

Waar wacht je nog op, check de BC Bonacure website vandaag nog!

TREND ALERT: IGORA #ROYALTAKEOVER DISHEVELED NUDES

Doorheen 2018 ziet de IGORA #RoyalTakeOver drie van de meest inspirerende digitale kapper influencers samenwerken met drie van's werelds beste kleurartiesten. In januari bracht de IGORA #RoyalTakeOver ons DUSTED ROUGE, waar de Schwarzkopf Professional Color Ambassador, Lesley Jennison uit Verenigd Koninkrijk en de Braziliaanse kleurspecialist Jean Philippe Santos hun krachten bundelden om rood opnieuw uit te vinden.

 

Nu gaat het co-creatie-verhaal van IGORA #RoyalTakeOver verder met DISHEVELED NUDES; een collectie nude tinten die het poederachtige kleurenpalet verscherpen door contrast en karakter toe te voegen...

 

DISHEVELED NUDES werd gecreëerd door de Australische, International Schwarzkopf Professional Ambassador, Matt Clements en Spaanse Color Visionnaire en lid van X-Presion Creativos, Jorge Cáncer. Hun gecombineerde inspiratie en creatief proces zorgden ervoor dat ze een nieuwe kijk op nude tinten konden ontwikkelen: avant-garde nuances met nonchalante blauwe en groene tinten vol karakter die de kleuren sterk en edgy maken, maar tegelijkertijd toch zacht... een perfecte kijk op het moderne nude.

 

Ontdek vandaag nog de inspirerende look gecreëerd met de DISHEVELED NUDES kleuren!

IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes
Oil Ultime

HERBALANCEER JOUW HAAR EN GEEST MET DE NIEUWE OIL ULTIME

De dagelijkse druk kan een negatief effect hebben op fysiek en mentaal welzijn, wat leidt tot stress, hoofdpijn en vermoeidheid. Steeds meer mensen wenden zich tot de helende kracht van essentiële oliën om de geest en het lichaam in balans te brengen. Om een ​​oase van harmonie te bieden, weg van de alledaagse stress, introduceren we Oil Ultime, ons nieuw merk voor premium haarverzorging op basis van oliën.

 

Geïnspireerd door moderne aromatherapie, is Oil Ultime ontwikkeld met kostbare essentiële oliën en 100% natuurlijke, gezuiverde oliën om het haar, de hoofdhuid en de geest te herstellen en opnieuw te verlichten.

 

De Harmonie-ceremonie in het salon is een zintuiglijke reis op basis van aromatherapie die essentiële oliën combineert met een exfoliërende hoofdhuidmassage om het haar mooier te maken en de geest in balans te brengen.

 

Elke in-salon ceremonie wordt gecombineerd met de Oil Ultime Oil-In-Scrub, die luxe Lotusbloem Extract en kostbare Arganschildeeltjes bevat om onzuiverheden te verwijderen en verstopte poriën vrij te maken.

 

Voor schoonheid die van binnenuit straalt, wordt het haar vervolgens gereinigd en verfraaid met krachtige, maar toch lichte olieformules voor fijn tot medium haar (Oil Ultime Marula & Rose Oil assortiment) of medium tot dik haar (Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil assortiment).

 

Ten slotte wordt als finishing touch een aanvullende Oil Ultime Finishing Oil geselecteerd om de service te voltooien, waardoor het haar verlicht wordt met stralende glans en sublieme zachtheid.

 

Vind jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid met Oil Ultime vandaag.

NIEUWE BC BONACURE

ADVANCED TECHNOLOGY. SIMPLY BEAUTY.

 

BC Bonacure levert prachtig haar aan elke klant in het salon en thuis, dankzij de integratie van trendy technologieën geïnspireerd door huidverzorging en de baanbrekende Micellar-technologie.

 

BC Bonacure biedt een op maat gemaakte aanpak voor elk haartype:

Vier invloedrijke lifestyle-bloggers...

...delen hun echte problemen en lossen hun haardilemma's op met behulp van het nieuwe BC-gamma.

 

Ontdek de volledige BC Bonacure reeks vandaag!

BC Bonacure

WE INTRODUCEREN ONZE 1STE ALLESOMVATTENDE VERZORGINGS- EN STYLINGMERK SPECIAAL VOOR GETEXTUREERD HAAR

Voor decennia, was glad en recht haar de trend. Maar nu niet meer! Tijden zijn veranderd en de wereld gaat naar totale authenticiteit toe – mensen voelen zich meer dan ooit gemachtigd om uniek te zijn, hun persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid te omarmen – het is tijd om elk haartextuur te omarmen en om Mad About Curls & Waves te zijn!

 

Bij Schwarzkopf Professional, verstaan we dat elk individueel haartype unieke karakteristieken heeft, van vorm en dichtheid tot dikte, lengte en conditie. De juiste behandeling door een krulexpert zal de leven van elk meisje met getextureerd haar veranderen.

 

Mad About Curls & Waves is vervaardigd met de geavanceerde Aquarine Complex - een combinatie van product-specifieke verzorgingsingrediënten die:

  • Het haar versterken
  • Intens hydrateren
  • Zorgen voor hittebescherming**
  • Tot 96% minder haarbreuk garanderen**
  • Tot 94% minder gespleten puntjes garanderen**
  • Wikkelt elk haartje in een 'beschermschild' voor tastbare definitie

Waar wacht je nog op? Ontdek de volledige Mad About Curls & Waves assortiment vandaag en geniet van de voordelen voor moeiteloze verzorging en styling routines, zowel in-salon als thuis!

 

Volg mee op social media via de #MadAbout #Curls #Waves hashtags.

 

**wanneer het gebruikt wordt als een allesomvattend verzorgings- en styleregime

Mad About Curls & Waves
IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

MAAK JE KLAAR VOOR DE IGORA #ROYALTAKEOVER

IGORA ROYAL brengt kappers al meer dan 50 jaar echte kleuren in high-definition. Nu is het tijd om ons nog meer in kleur onder te dompelen. Maak kennis met de IGORA #RoyalTakeOver!

 

Voor de eerste keer ooit nemen drie van de beste kleurartiesten ter wereld samen met drie social media influencers de Schwarzkopf Professional kleurenlabo's over. Elk team creëert zijn eigen unieke kleur - en effent zo de weg naar echte innovatie en creativiteit.

 

Schwarzkopf Professional Kleurambassadeur, Lesley Jennison, en de Braziliaanse kleurexpert Jean Philippe Santos vormen het eerste IGORA #RoyalTakeOver-team - Dusted Rouge.

 

De Dusted Rouge-collectie biedt een authentieke, maar verfijnde kijk op rood: zes ongepolijste tinten, van nauwelijks zichtbare rode schakeringen tot diepe schaduwrijke vintage tonen. Ontdek de twee nieuwe in-salon kleurenservices die ontwikkeld zijn om de belangrijkste looks te creëren: Deep Rouge Extravaganza en Pastel Rouge Allure.

 

Ontdek de Dusted Rouge kleurcollectie en bekijk de IGORA #RoyalTakeOver website voor advies, inspiratie en interviews!

Together #apassionforhair

De kapperswereld is voortdurend in groei en ontwikkeling, met steeds weer nieuwe geavanceerde wereldwijde technieken, trends, innovaties en nieuwe zakelijke inzichten. Met dit in het achterhoofd doen wij ons uiterste best om onze partners - de kappers - te voorzien van alles wat ze nodig hebben om een succesvol haarsalonbedrijf te runnen. Het is nu heel eenvoudig om helemaal up-to-date te blijven van het allerlaatste nieuws in de kappersbranche via onze diverse inspirerende socialmediakanalen - Gebruik onze socialmediaknoppen om er als eerste bij te zijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week.