Salon Services: BLONDME Detoxifying System

Detox is een lifestyle trend – met alles van apps tot boeken tot serums en maskers, alles ontworpen voor een frisse start van binnenuit – en dit geldt ook voor het haar! Gelukkig heeft BLONDME een herstellende behandeling ontwikkeld om blond haar te zuiveren voor een langer houdende, glanzende kleur en resultaat.


Bekijk hoe Global Colour Ambassador, Lesley Jennison, de in-salon blonde detox behandeling doorloopt, of volg hieronder de stappen op de beelden.

 

 

BLONDME Detoxifying System in-salon service:

 

 

BLONDME Detoxifying System in-salon service:

 

1. Mix BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener ­9+ met BLONDME Premium Developer 2% / 7 Vol. (1:2) en breng het aan op meerdere plukken met folies om een zacht kader rond het gezicht te maken. Laat het maxinaal 45 minuten inwerken. Verwijder de folies en spoel het uit.

 

BLONDME Detoxifying System in-salon service:

 

2. Breng de BLONDME Detoxifying System Purifying Bonding Shampoo aan op nat haar. Laat het een minuut inwerken en spoel het grondig uit.

 

BLONDME Detoxifying System in-salon service:

 

3. Meng daarna 1 sachet of BLONDME Detoxifying System Shot met 25g of BLONDME Keratin Restore Bonding Mask. Breng het mengsel in gedeeltes aan om het gelijk te kunnen verdelen over het haar. Laat het 10 tot 20 minuten inwerken en spoel het goed uit.

 

BLONDME Detoxifying System in-salon service:

 

4. Breng de BLONDME Detoxifying System Bi-Phase Bonding & Protecting Spray aan op nat haar om het haar de voeden en te beschermen tegen vervuiling.


Lesley Jennison’s expert tip: “Als je een snelle kleuring doet, zoals de uitgroei of de contouren, combineer het dan altijd met de BLONDME Detoxifying System in-salon service om ervoor te zorgen voor een compleet opgefrist en herboren blond kleur resultaat.”


ASK eAcademy

Vergeet niet om je te registreren als gebruiker voor de ASK eAcademy: www.ask-elearning.com. Het digitale educatie platform, dat kappers tools biedt om hun technische kwaliteiten te verbeteren en biedt 24/7 educatie. Ervaar audio-visuele training met de laatste product innovaties, inclusief BLONDME, en ook inspirerende webinars, test je eigen productkennis – beschikbaar in 14 verschillende talen!

 

LEES MEER: