Trend Alert: IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

Met de nieuwe IGORA #RoyalTakeOver heeft Schwarzkopf Professional twee van de grootste kleurspecialisten samengebracht om een moderne kijk op verleidelijke middernachtkleuren te ontwikkelen die met twee stralende looks de hele nacht schitteren... Welkom bij #lucidnocturnes:

 

 

#lucidnocturnes Catwalk Look – Snit, Kleur en Styling
De edgy Lucid Nocturnes Catwalk Look is gecreëerd door Schwarzkopf Professional's North American Colour Director, Rossa Jurenas @rossajurenas; een sterke grafische vorm en een woelige omtrek, Rossa’s kleuren van schitterend paars en blauw zetten de pony in de kijker voor een punky twist die voor ultieme verleiding staat.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

"Rijk en donker - de kleuren van dit moment!"


– Rossa Jurenas, Schwarzkopf Professional North American Colour Director


#lucidnocturnes Salon Look – Snit, Kleur en Styling
Californische kleurtrendsetter, Linh Phan – AKA @bescene – creëerde de Salon Look; denk aan een mysterieuze toets, Lihn gaat voor een langere styling met natuurlijke textuur, gecombineerd met een super korte pony. Burgundy en donkergroene tinten rondom het gezicht om een opvallende mood met gothic nuances te creëren, ideaal voor een avontuurlijke transitie naar Herfst/Winter 2018.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

"Lang haar betekent dat het gemakkelijker is om het haar te stijlen voor punky look of golvend voor een zachtere look."


– Linh Phan, Californian Colour-Trendsetter


Met nog meer haar- en mode-inspiratie zal de vers bijgewerkte Essential Looks App je inspireren met de trends van dit seizoen en instructievideo's; waar en wanneer dan ook. Neem contact op met jou Schwarzkopf Professional-vertegenwoordiger voor meer informatie!