Trend Alert: Feminine Active

Deze Feminine Active trend gaat van kantoor, naar restaurant, cocktail party of club. Sportiviteit wordt vrouwelijker en legt de focus op verfijnde laagjes, transparante stoffen, zachte kleuren, a-symmetrie en decoratieve elementen. Jurken en sneakers. Maatpakken en flip flops. Trainingspakken en hakken. Goods sports, no sweat. Onmogelijke do's. Minimale make-up, maximale fun. Be a lady wherever you go-go!

 

 

Feminine Active – Key Catwalk Look

 

Catwalk Look

 

De Feminine Active Catwalk Look legt de nadruk op kortere lokken, voorzichtig rommelig, gecombineerd met minimale make-up. De kleur is een schakering van een koele IGORA ROYAL blond met een brutale kleur twist dankzij blauwe BOLD COLOR WASHES.

 

Feminine Active – Key Salon Look

 

Salon Look

 

De Feminine Active Salon Look toont schouderlang haar met een strakke finish, en nauwelijks make-up voor een fris gezicht. Voor de kleur zijn IGORA ROYAL goud- en koper tinten gebruikt om een meerkleurig effect te krijgen.

 

Cuts by @tylerjohnstonhair

 

Colours by @edoardopaludo

Ervaar de complete wereld van Essential Looks op www.essentiallooks.com en zie hoe de trends tot leven komen op de video's en interviews met tips & tricks, product updates en veel, veel meer! Vergeet niet om jouw Schwarzkopf Professional vertegenwoordiger om de unieke code om toegand tot Essential Looks te ontgrendelen.

 

WHAT TO READ NEXT: