Edutorial: #newformal Salon Look met @theconfessionsofahairstylist

Terwijl we bij #newformal catwalk-look al een moderne interpretatie van de klassieke pageboy-bob zagen, toont de salonlook een grafische bob – geheel volwassen – voor een volledig toegankelijke draai aan de trend.


Editorial Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) toont ons de coupe die gemaakt is met behulp van snij en laagjes technieken uit de vrije hand voor een scherpe, maar textured moderne vibe – bekijk hem hier in actie:

 

Onze speciale gast en kapper influencer Jenny Strebe – AKA @theconfessionsofahairstylist – creëert een mooie kleur make-over voor een volledig draagbare look, die net iets anders is, maar toch stijlvol. Zie hier hoe de kleuren tot leven komen:

 

Over Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist)
Met meer dan 15 jaar professionele ervaring, blijft Jenny dagelijks de haar grenzen verleggen. Als een van de beste haar bloggers in Amerika, creëert Jenny looks van high-fashion editorial tot alledaagse 'easy' stijlen. Daarbij heeft ze een niche in de kappersbranche gecreëerd met inspirerende hair-how-video's met een sterke focus op up-dos, inclusief vlechten en knotten. Met een trouwe aanhang zowel in de salon als online, is haar toewijding en passie voor onderwijs echt besmettelijk! Ga voor meer informatie over Jenny naar www.theconfessionsofahairstylist.com.


Om de volledige verzameling van Essential Looks tutorials te bekijken – inclusief alle salon looks- neem je contact op met jouw plaatselijke Schwarzkopf Professional vertegenwoordiger om het Essential Looks-trendrapport en de app te ontvangen! Als je al een verificatiecode voor een trendrapport hebt, ga dan naar www.essentiallookscollection.com.


In de tussentijd kun je de ASK eAcademy bezoeken via www.ask-elearning.com om onze audiovisuele leermodules te verkennen die draaien om de producten die in deze on-trendlook worden gebruikt.