#ILOVEBLONDME: Maak Kennis met BLONDME Ambassadeur Jack Howard

Ernaar strevend om de laatste blond trends altijd net een stap voor te zijn, verschaft de Schwarzkopf Professional's BLONDME reeks de kappers hoogwaardige producten en blond technieken die kan per klant worden aangepast om elke blonde look uniek, iconisch en perfect mooi te maken. Award winnende kleurspecialist, Jack Howard, deelt zijn passie voor mooi blond haar en daarom is BLONDME trots om hem de Global Brand ambassadeur te noemen.

 

Vaak King of Balayage genoemd, krijgt Jack Howard vele likes van gerenommeerde bladen als Vogue, Tatler, Harpers, Evening Standard en veel meer.

 

#ILOVEBLONDME: Maak Kennis met BLONDME Ambassadeur Jack Howard

 

The Art of Hair Painting: Balayage
Balayage is een Frans woord voor vegen of verven. In onze branche staat Balayage voor een met de vrije hand highlighting techniek, waarmee kleur van top tot uiteinde op verschillende manieren wordt aangebracht - en het verovert de wereld stormachtig.

 

Jack heeft menig kapper over de hele wereld getraind in de kunst van Balayage, zo ook in de Verenigde Staten, en blijft nu nog insprireren met zijn blondeer technieken en opleiden. Als een echte expert in zijn vakgebied, heeft Jack 4 belangrijke balayage technieken ontwikkeld en is alom geprezen dat hij Balayage naar Europa heeft gebracht.

  • Classic – een normale vrije hand highlighting techniek voor een scala zachtere looks, waar weinig onderhoud voor nodig is en subtiel terugloopt
  • Creative – werken met een specifieke coupe en stijl om duidelijk contrast en diepte te verkrijgen
  • Micro Balayage – voor klanten die op zoek zijn naar een meer felle highlight look
  • California – sterker contrast dan de classic, een groter deel van het haar wordt gekleurd in meerdere tinten, de aanzet wordt natuurlijk gelaten

Schwarzkopf Professional is erg enthousiast over het feit dat Jack's invloedrijke visie op blond haar wordt gecombineerd met BLONDME, en natuurlijk ligt de focus in 2019/20 op de balayage technieken.

 

Plus, als aanvulling op zijn rol als Global BLONDME ambassadeur, heeft Jack nauw samengewerkt met Simon Ellis voor Essential Looks. Zijn blond expertise en aanstekelijke creativiteit worden ook ingezet bij de volgende seizoen looks!

 

"Het is geweldig om een groot talent te verwelkomen in de groeiende wereld van Schwarzkopf Professional. Jack Howard is een ware kleur meester en zijn ervaring en creativiteit zullen voor een nieuwe dimensie in de wereld van BLONDME zorgen; onze snelst groeiende kleurmerk, speciaal voor de behoeften voor blond haar."

 

– Simon Ellis, Schwarzkopf Professional's Creative Director

ASK eAcademy

Uitgebreide informatie over de blond producten, traningen en webinars, zijn te vinden op de ASK Education eAcademy – zorg ervoor dat je een geregistreerde bezoeker bent, zodat je toegang hebt tot de gehele content: www.ask-elearning.com

 

LEES MEER: