Please allow cookies

Interview: Ontmoet de co-makers achter IGORA #RoyalTakeOver – Dusted Rouge

Koninging van de kleur, Schwarzkopf Professional Color Ambassador Lesley Jennison, werkt samen met King of Red, de Braziliaanse kleurspecialist Jean Philippe Santos, om IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge samen te creëren... Neem 10 minuten om het rode droomteam van IGORA ROYAL te leren kennen:


Op elkaar...

 

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

 

Lesley Jennison: "Mijn eerste gedachte toen ik werd gevraagd om lid te worden van het IGORA #RoyalTakeOver team was hoe ongelooflijk enthousiast ik was... ontzettend opgewonden bij de gedachte om een ​​heel palet van kleuren te creëren in samenwerking met Jean Philippe (JP)... heel erg enthousiast!"


Jean Philippe: "Toen ik voor het eerst op het IGORA #RoyalTakeOver-team kwam, was ik als overdonderd... wat een ervaring om je eigen kleuren te kunnen maken, ik bedoel... dat is de droom van elke haarstylist! Lesley en ik hebben elkaar ontmoet in Berlijn. Ik heb haar nog nooit gezien, maar ik ben al zeven, acht, negen, jaren... fan van haar werk... en het was grappig, ik wachtte om haar te zien (omdat we elkaar nog nooit hadden ontmoet) en het was meteen een grote passie!"


Lesley Jennison
: "Ik denk dat JP en ik zo'n sterk team zijn dat hij, voor mij, de wereld van rood belichaamt! Ik houd van rood - ik houd van kleur - [maar] ik houd van rood en ik denk dat we erin geslaagd zijn om het meest verbluffend mooie, zachte en subtiele palet met rood te creëren dat OOIT gemaakt is... we zijn zo trots op deze kleuren!"


Over creativiteit…

 

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

 

Lesley Jennison: "Voor mij is creativiteit denk ik dat het volkomen angstloos is, de grenzen verlegt en je elke keer weer buiten de kaders denkt... bijvoorbeeld wanneer ik aan Essential Looks werk, denk ik er altijd over hoe we deze ideeën verder kunnen brengen; Ik wil dat alles groter wordt... beter!"

 

"Creativiteit heeft ook invloed op mij in het dagelijks leven; in de salon betekent creativiteit dat ik ervoor zorg dat ik buiten de parameter werk - dat soort van zes reguliere kleuren waar we vaak naar terugkeren - of het een beetje roze toevoegt in iemands tint of een beetje blauw... het maakt niet uit of het een model is, of een klant of wat ik op dat moment aan het doen ben, dat precieze moment, het moet het beste zijn wat ik ooit heb gedaan."


Jean Philippe: "Creativiteit is voor mij... de beste manier om jezelf te uiten, om je kunst tot uitdrukking te brengen - specifiek voor ons, kleurontwerpers, denk ik dat creativiteit betekent buiten de lijntjes kleuren... grenzen overschrijden en grenzen verleggen. Dat is het mooiste deel van ons werk."


Over IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

 

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

 

Lesley Jennison: "Toen ik voor het eerst [met Schwarzkopf Professional] begon, waren er al deze verbazingwekkende dubbele koperplaten, dubbele rode en dubbele viooltjes [in de portefeuille]... maar mijn idee was een soort van nauwelijks-roodtinten, nauwelijks-rood-koper... bijna als een nude versie van rood..."


Jean Philippe: "Uiteraard inspireert rood mij! Het enige waar mijn klanten altijd om vragen is een 'zachtrood', dat nauwelijks aanwezig is - iets dat mensen kan laten denken dat je een natuurlijke roodharige bent - dat is waar ik al geruime tijd aan werk. Dus toen ze ons vertelden dat we het rode team waren, was het geweldig, omdat we dat idee konden blijven volgen..."


Lesley Jennison: "Ik denk dat wanneer je praat over geleefde kleuren of vintage kleuren, het precies is wat onze IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge-kleuren zijn... en de Pastelfier... gewoon geniaal!"


Jean Philippe: "Ik denk dat de IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier een van de meest opwindende tools is die we kunnen gebruiken... het is gewoon geweldig! Je kunt gewoon elke kleur nemen en het pastel maken!"


De educatie

 

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge

 

Lesley Jennison: "Voor mij zijn de belangrijkste lessen de basissen: je haar, je kleurenwerelden... als je die van binnen en van buiten kent, kun je alle regels breken! Zodra je een niveau bereikt waarop je alles over de basis weet... het haalt de stress weg met het kleuren van je haar. Alles wordt een vreugde omdat je weet wat je in die schaal hebt gedaan, hoe het het haar gaat beïnvloeden, wat elk haartype met die specifieke kleur zal doen - je weet gewoon vol vertrouwen wat er gaat gebeuren."


Jean Philippe: "Ik ben een tijdje geleden begonnen met onderwijs en ik vind het vooral leuk om te leren hoe ik kan kleuren, het is gewoon een soort kunst, het is geweldig! Voor mij is de belangrijkste les die je moet leren een ondertoon; er niet mee vechten, ermee werken. Wanneer je voor het eerst kleuren gaat gebruiken, ben je altijd boos op de ondertoon, maar als je ermee begint te werken, is alles gewoon perfect. Dus de ondertoon is voor mij de belangrijkste les die iemand zou moeten leren."

 

"Eén ding dat me vaak wordt gevraagd, is hoe kom ik op mixen? Ik bedoel, waar krijg ik het idee om deze kleur en deze kleur te mengen... en ik zeg altijd dat het allemaal om verbeelding gaat - je moet je voorstellen wat je wilt en dan op zoek gaan naar de dingen die je nodig hebt om dat resultaat te krijgen - het is heel belangrijk om de hele foto te zien..."


Lesley Jennison: "Dat is waar je haarwetenschap en kleurencirkel binnenkomt, omdat je in je hoofd moet weten dat er kleine beetjes roze is toegevoegd met een beetje koper, of dat kleine beetje goud en een beetje roze, geeft meer een koraal kleur enz."


Ontdek klantspecifieke oplossingen voor on-trend rode looks en laat u inspireren door de REinvent kleuren met de IGORA #RoyalTakeOver: www.igoraroyaltakeover.com