De ASK Educatie Seminars zijn nu online!

ASK educatie heeft een geweldige transformatie ondergaan om de kappers trainingen nog toegankelijker te maken!


“The power to innovate and re-invent has never been more
ESSENTIAL”


– Simon Ellis, International Creative Director
@thesimonellis


Educatie voor echte professionals
De baanbrekende leermogelijkheden van Schwarzkopf Professional omvatten een scala aan methoden, van cursussen op de academy en op maat gemaakte in-salon trainingen tot regionale evenementen en shows... Al deze activiteiten kunnen nu volledig online worden geraadpleegd via een seminars boekingsgedeelte op de Schwarzkopf Professional website!


Het nieuwe boekingssysteem is momenteel beschikbaar op de website van een aantal geselecteerde landen en biedt een bron van informatie over het volledige ASK-onderwijscurriculum en is de gemakkelijkste manier om seminarplekken te boeken.

 

 

ASK Education Seminars

Het ASK Education-programma is op maat gemaakt om individuele vaardigheden te ontwikkelen en is opgesplitst in drie hoofdcategorieën, zodat kappers gemakkelijk hun leertraject kunnen personaliseren:

  • Colour
  • Backbar
  • Styling

Elke cursus is ontworpen om een branche te creëren die bekwaam en wendbaar genoeg is om elke uitdaging van de kappersbranche aan te gaan... en omdat de ASK Education-seminars nu digitaal zijn, kan informatie met één druk op de knop worden bijgewerkt, dus je weet dat je altijd de nieuwste informatie ontvangt!


Dankzij deze innovatieve online boekingsfunctie kan het nieuwste cursusaanbod worden bekeken, kun je de locaties van de trainingen bekijken en geïnspireerd raken door het werk van creatieve haarartiesten via een exclusief Creative Collective-gedeelte.

 

ASK Education Seminars

 

Global Ambassadors

Global Ambassadors

Onze Global Ambassadeurs combineren flair, visie en artisticiteit van de beste stylisten en kleurspecialisten op deze planeet.

 

 

Global Hairdresser Influencers

Global Hairdresser Influencers

De haarwereld is overgenomen door kappers influencers op social media en dit jaar nemen Linh Phan, Emre Ayaksiz en Jenny Strebe ons bij de hand om te laten zien hoe dit is gedaan.

 

ASK Education Seminars

Om vandaag in te spelen op de digitale behoeften van morgen is er ook een nieuwe Favoriten icon gemaakt om te instaleren op je smartphone; gebruikers kunnen snel en gemakkelijk naar het online boekingsgedeelte navigeren zonder een URL in te voeren of door de volledige website te navigeren.

 

ASK Education Seminars

Dus waar wacht je nog op? Verken het gebruiksvriendelijke boekingsgedeelte en reserveer meteen een plaats bij een van de cursussen, of je nu onderweg of thuis bent!