Verander uw salon in een 'Blond Hotspot'

Blond services vertegenwoordiger de grootste mogelijkheid voor iedere salon (60% van de totale salonomzet) maar zijn ook de grootste uitdaging omdat blondines de meest delicate haarstructuur hebben. Desondanks moeten kleurspecialisten iedere keer een perfecte haarkwaliteit en geweldige kleurresultaten garanderen. Blonde klanten verwachten een perfecte blonde look met gepersonaliseerde resultaten, die passen bij hun individuele wensen.

 

"Mijn klanten zijn mijn billboard en ik garandeer een geweldig blond resultaat bij elke service die ik bied. Houd in gedachten dat uw klant een compliment verwacht als zij de salon verlaat… en als zij 5 weken later nog steeds een compliment krijgt, heeft u een loyale klant voor het leven!"

 

– Kim Vō, Global BLONDME Ambassador

 

Laat de blond business van uw salon groeien met BLONDME

BLONDME is het enige kleur en care merk dat echt toegewijd is aan blond haar. Het maakt maximale personalisatie van blond services vol vertrouwen en met totale veiligheid mogelijk dankzij de innovaties van de Bonding Technologie. BLONDME is het enige iconische kleur en care systeem exclusief ontwikkeld voor blondines en biedt:

  • BETROUWBARE VEILIGHID - geen compromis op haarkwaliteit, zelfs in de meest veeleisende situaties dankzij het Advanced Bonding System
  • KRACHTIGE PERFORMANCE - de meest krachtige ontkleurende en highlighting/oplichtende  werking
  • INDIVIDUELE MOGELIJKHEDEN - het breedste assortiment van unieke blond services met maximale personalisatie mogelijkheden voor de wensen en het haartype van uw klanten
  • ICONISCHE RESULTATEN - waardoor kleurspecialisten iedere keer on-trend blonde looks kunnen maken en daarbij elke blond uitdaging kunnen overwinnen

Het Bonding fenomeen staat in de publieke belangstelling en dankzij de geïntegreerde BLONDME Bonding Technologie kan uw salon iconische en veilige blondresultaten bieden die de klant nergens anders kan vinden. Hiermee onderscheidt u zich van de concurrentie. U kunt moderne blonde looks bieden door zeer innovatieve technieken, waardoor klanten ook bereid zijn een hogere prijs te betalen voor ontkleurings-, oplichtende, blending en toning services die de Bonding Technologie bevatten.

 

Onthoud, de sleutel van een succesvolle salon business is educatie

Schwarzkopf Professional streeft ernaar de perfecte partner voor iedere kapper te zijn. Het biedt 360° ondersteuning toegewijd aan de behoeften van uw salon, van in-salon training en seminars tot digitaele ondersteuning; u kunt overal en altijd training vinden voor uw speciale wensen.

 

ASK eAcademy

Laat de blond business van uw salon groeien en vergroot uw bonding kennis met de audio-visuele training van de ASK eAcademy: