Consultatie voor blondines – Tips van de expert voor cool blond

Klanten met een lichte huid (meer rose dan olijf) en lichte ogen (blauw, grijs) Kunnen heel goed lichte en platina blonde kleuren dragen! Belangrijk is bij klanten met een lichte huid om niet teveel warmte te gebruiken bij een haarkleur omdat dit de rose ondertoon in de huid accentueert.

 

Platina blonde is ook de meest veeleisende kleur om te onderhouden, vaak word het heraangepast bij elke uitgroei behandeling om te voorkomen dat het haar te licht of dof wordt bij de lengtes en de uit einden. Dus, om jou het vertrouwen te geven om iconische blondines te creëren, geeft Schwarzkopf Professional antwoorden op specifieke, blonde vragen:

 

Wanneer ontkleuren en tonen?

Vanaf een natuurlijke kleurhoogte 6 en donkerde kan je gebruik maken van de BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ om een heldere lichte blonde kleur te creeeren. Deze ondergrond is dan de juiste kleur om te tonen met BLONDME Blonde Toning kleuren.

 

Welke BLONDME producten zijn geschikt om neutrale resultaten te maken?

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ getoned met BLONDME Blonde Toning Steel Blue, Ice of Lilac.

 

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ met BLONDME Bleach & Tone Cool Additive.

 

Tip: bekijk de Schwarzkopf Professional BLONDME kleurenboek voor extra mengtips.

 

BLONDME

 

Waneer lichter verven?

Op natuurlijke kleurhoogte 7 en lichter kun je de duidelijkste platina blonde resultaten bereiken met BLONDME Bond Enforcing Lifting Steel Blue en Ice of BLONDME Bond Enforcing White Blending Ice, bij natuurlijk grijs haar.

 

Om een meer intense koele kleurrichting te krijgen kan je BLONDME Blonde Toning Steel Blue, Ice of Lilac aan BLONDME Bond Enforcing Lifting and White Blending kleuren toevoegen. Dit geeft extra neutralisatie zodat de warmte nog meer word geneutraliseerd hierdoor ontstaat een koeler eindresultaat.

 

Let op : door  het mengen van BLONDME Blonde Toning kleuren met BLONDME Bond Enforcing Lifting of BLONDME Bond Enforcing White Blending kan het oplichtend vermogen en de dekkracht iets verminderen. 

 

Welke haarverzorgingsproducten voor neutrale blondines zijn het beste geschikt voor thuis?

  • BLONDME Tone Enhancing Bonding Shampoo Cool Blondes
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Conditioner All Blondes
  • BLONDME Tone Enhancing Bonding Mask Cool Blondes
  • BLONDME Tone Enhancing Spray Conditioner Cool Blondes

ASK eAcademy

Ontdek verdere educatieve onderdelen van BLONDME met audiovisuele training op de ASK eAcademy: