Blond Consultatie – Expert Tips voor Neutraal Blond

Neutrale Blonde toners komen in een brede waaier van toon-richtingen van zachte toffee tinten, die extreem vleiend zijn op medium huidtinten, tot romig caramel, die perfect vleien en de zachte gloed in olijf- of donkerder huidtinten brengen.

 

Het behalen van mooie neutrale blonde resultaten en behoud van de perfecte kleur zonder dat het haar te licht of vaal wordt, is een van de meest uitdagende taken voor kleurspecialisten. Om kappers in staat te stellen hun klanten de beste blondeffecten te bieden, biedt Schwarzkopf Professional antwoorden op specifieke neutrale blonde vragen:

 

Wanneer oplichten en tonen?

Op natuurlijke basis 5, licht bruin en donkerder kunt u de zachtste en meest natuurlijke, neutrale tinten door oplichting en tonen met BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ en geselecteerde BLONDME Blonde Toning tinten bereiken. Hierdoor kunnen kappers de meest aantrekkelijke neutrale blonde toonrichtingen op donkere basis creeeren. 

 

Welke BLONDME producten zijn geschikt voor neutrale blonde resultaten?

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightner 9+ afgezwakt met - BLONDME Blonde Toning Sand en Ice of Steel Blue en Caramel.

 

Onthoud : speciale neutrale toners zijn te vinden in uw Schwarzkopf Professional BLONDME-kleurboek.

 

Tips voor Neutraal Blond

Wanneer oplichten?

Voor basis 6 en lichter kun je BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting of White Blending kleuren. Echter, zachte neutrale blondes worden het best bereikt op natuurlijke basis 7 en aansteker met behulp van BLONDME Bond Enforcing Lifting of White Blending Sand.

 

BLONDME Blonde Toning Apricot of Caramel kan toegevoegd worden aan BLONDME Bond Enforcing Lifting en White Blending kleuren om prachtige, zachte caramel blonde tinten te creeeren. 

 

Opmerking: Als het haar een aanzienlijk natuurlijke warmte bevat, dan zou er oplichting en toning nodig zijn om eerst de warmte op te heffen om een zachte neutrale toon te verkrijgen. 

 

Welke thuisverzorgingsproducten zijn het beste voor neutrale blondes?

  • BLONDME Keratin Restore Bonding Shampoo
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Conditioner
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Mask
  • BLONDME Shine Elixir

ASK eAcademy

Ontdek verdere educatie materialen van BLONDME met audiovisuele training van de ASK eAcademy.