Vijf top blond inzichten voor kappers

Dankzij de BLONDME Advanced Bonding System kunnen kappers nu bijna eindeloze blonde kleurmogelijkheden leveren, veiliger dan ooit tevoren.

 

Niettemin is de enige manier om de meest verbanzinwekkende, gepersonaliseerde blonde kleurresultaten te garanderen door middel van een op maat gemaakte kleuroverleg, die voorafgaand aan elke dienst wordt uitgevoerd. 

 

Als onderdeel van een kleuroverleg moet een kapper eerst de huidskleur, oogkleur, haardiepte en natuurlijke toner richting identificeren. In het algemeen kan blond in 3 hoofdrichtingen worden geplaatst; Neutraal, Koel of Warm - Schwarzkopf Professional heeft een 3- stappen kleurenoverleg palet ontwikkeld om te verzekeren dat een volledig overleg makkelijk is, zelfs voor minder ervaren stylisten. 

 

Na het kleuroverleg, kappers zouden alle infomatie moeten hebben dat nodig is om de meest geschikte blond richting, producten en diensten voor hun klant te selecteren, op basis van het feit dat ze neutraal, koel of warm zijn. Om kappers te helpen zo zelfverzekerd mogelijk te voelen, geeft Schwarzkopf Professional antwoorden op vijf veel voorkomende vragen als het gaat om blonde kleuringen :

 

1. Wanneer moet het onkleurt worden en wanneer lichter geverfd?

Voor notkleuren, gebruiken kleurspecialisten  BLONDME Bond Enforcing Lightener producten om te voorzien in de perfecte licht blonde basis voor : 

  • Natuurlijke basis 5 en donkerder
  • Natuurlijke basis 6 en donkerder waar een helder wit, platinum of extra coole richting is gewenst

Voor lichter verven, kleurspecialisten gebruiken BLONDME Bond Enforcing Lifting producten voor mooie blonde tonen voor : 

  • Natuurlijke basis 6 of lichter
  • Natuurlijke basis 4 tot 6 voor zachte flatterende toffee tot licht goud

2. Hoe ga je om met wit haar?

De huidtint verzachten met de leeftijd, en werkt daarom met het witte haar, in tegenstelling tot, zorgt het voor de meest flatterende blonde resultaten. Blijft nooit te vet of helder met blond, want dit kan er verouderd uitzien, terwijl natuurlijke honing of zacht beige lowlights perfect wit haar op een zachte manier uit elkaar breken om de zachte huidtinten te complimenteren.

 

3. Wat is de perfecte blondkleuring voor klanten met een lichte huid types?

Lichte huid types werken goed met helder gedurfde blonde tinten; platinum en as-blonde tonen kunnen erg mooi zijn.

 

4. Welke blond past bij een medium huid?

Medium huid types dragen het best neutrale tot licht warm, beige blonde tonen; iets te licht kan van de huid komen af te staan.

 

5. Wat zijn de beste blonde kleuringen voor donkere huid types?

Donkere huid is geschikt voor warme blonde tonen, vermijd te lichte kleuring; een maximum van 2 niveaus lichter dan de natuurlijke basis wordt beschouwd als het meest flaterende. 

 

ASK eAcademy

Verdere kennis van uw kleurproduct met audiovisuele training van de ASK eAcademy;

ASK Blog

In de komende maanden wordt er een 3-delige serie blond artikelen gepubliceerd op de ASK Education blog. Kijk daarom snel terug voor diepgaande BLONDME-productinzichten die specifiek zijn voor neutrale, koele of warme blond types.