BC Bloggers
Alexandra Pepa

Alexandra Pereira

 

Als eigenaar van Lovely Pepa is Alexandra uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde digitale influencers op het gebied van mode en lifestyle - ze heeft 90.000 abonnees op haar YouTube-kanaal opgebouwd. Alexandra heeft samengewerkt met een groot aantal mode-krachtpatsers en prestigieuze merken en is de perfecte aanvulling voor het BC Bonacure Blogger-team. 

Caroline Silta

Caroline Silta

 

Roodharige schoonheid Caroline Silta is geen onbekende in modelleren, ze is verschenen in verschillende gedrukte tijdschriften en campagnes voor merken over de hele wereld - ze heeft ook meer dan 20.000 Instagram-volgers, dankzij haar lifestyle- en modecontent. Volg Caroline terwijl ze helpt bij het testen van de nieuwe BC Bonacure-producten. 

Jüli Mery

Jüli Mery

 

Het in Duitsland geboren model Jüli Mery heeft een lifestyle-blog met afbeeldingen van haar fotosessies, afbeeldingen van haar avonturen en haar mode-inspiratie. Jüli is enorme actief op sociale media met momenteel meer dan 520.000 Instagram-volgers. 

Sendi Skopljak

Sendi Skopljak

 

De in Zweden geboren Sendi Skopljak beheert een beauty-, lifestyle- en modeblog waarin haar reizen en glamoureuze levensstijl worden beschreven. Sendi sluit zich aan bij het BC Bonacure blogger-team met meer dan 757.000 Instagram-volgers en meer dan 8.000 Facebook-volgers.