Please allow cookies
BC Bloggers
Alexandra Pepa

Alexandra Pereira

 

Als eigenaar van Lovely Pepa is Alexandra uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde digitale influencers op het gebied van mode en lifestyle - ze heeft 90.000 abonnees op haar YouTube-kanaal opgebouwd. Alexandra heeft samengewerkt met een groot aantal mode-krachtpatsers en prestigieuze merken en is de perfecte aanvulling voor het BC Bonacure Blogger-team. 

Caroline Silta

Caroline Silta

 

Roodharige schoonheid Caroline Silta is geen onbekende in modelleren, ze is verschenen in verschillende gedrukte tijdschriften en campagnes voor merken over de hele wereld - ze heeft ook meer dan 20.000 Instagram-volgers, dankzij haar lifestyle- en modecontent. Volg Caroline terwijl ze helpt bij het testen van de nieuwe BC Bonacure-producten. 

Jüli Mery

Jüli Mery

 

Het in Duitsland geboren model Jüli Mery heeft een lifestyle-blog met afbeeldingen van haar fotosessies, afbeeldingen van haar avonturen en haar mode-inspiratie. Jüli is enorme actief op sociale media met momenteel meer dan 520.000 Instagram-volgers. 

Sendi Skopljak

Sendi Skopljak

 

De in Zweden geboren Sendi Skopljak beheert een beauty-, lifestyle- en modeblog waarin haar reizen en glamoureuze levensstijl worden beschreven. Sendi sluit zich aan bij het BC Bonacure blogger-team met meer dan 757.000 Instagram-volgers en meer dan 8.000 Facebook-volgers.